Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο λογότυπο για την εμβληματική Chevrolet Corvette 2014

Νέο λογότυπο για την εμβληματική Chevrolet Corvette 2014

H Chevrolet παρουσίασε το νέο λογότυπο που θα κοσμεί την έβδομη γενιά της Corvette που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2013.

H νέα γενιά του αμερικανικού muscle-car πήρε, επισήμως, εισιτήριο για την έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2013 όπου και θα παρουσιαστεί εγκαινιάζοντας, παράλληλα και το νέο λογότυπό της.

Το νέο λογότυπο επελέγη μεταξύ 100 άλλων με κριτήριο να εκπροσωπεί καλύτερα τη νέα γενιά της Corvette και της ιστορίας μισού και πλέον αιώνα που «κουβαλά».

«Η νέα έβδομη γενιά της Corvette αξίζει ένα νέο έμβλημα. Η σχεδίαση του αντικατοπτρίζει τον πραγματικό χαρακτήρα της επόμενης Corvette. Οι δύο σημαίες είναι σχεδιασμένες με πιο σύγχρονο τρόπο, πιο τεχνικά και με περισσότερες λεπτομέρειες από πριν, υπογραμμίζοντας την ανασχεδίαση του αυτοκινήτου», δήλωσε για το νέο λογότυπο ο Ed Welburn, υπεύθυνος για την εικόνα της GM παγκοσμίως.

Όσον αφορά το ίδιο το αυτοκίνητο, ο Tadge Juechter, αρχιμηχανικός, υπεύθυνος για την εξέλιξή της δήλωσε ότι: «…η νίκη της Corvette C6.R στο πρωτάθλημα ALMS απέναντι σε αντιπάλους από τη Ferrari, την Porsche και την BMW είναι ο καλύτερος αποχαιρετισμός για την έκτη γενιά της».

«Η έβδομη γενιά θα χτίσει πάνω σε αυτήν την επιτυχία. Στόχος μας για αυτήν είναι να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο sports-car που να υπερέχει σε σχεδίαση, συμπεριφορά, αποδοτικότητα αλλά και στην εμπειρία οδήγησης. Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο αυτοκίνητο. Τα μόνα στοιχεία που μοιράζεται με την προηγούμενη γενιά της είναι το φίλτρο αέρα της καμπίνας και κάποια συνδετικά μέρη της οροφής» κατέληξε ο αρχιμηχανικός της GM.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024