Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Seat Ibiza Cupra 2013: Δύναμη ανανέωσης

Seat Ibiza Cupra 2013: Δύναμη ανανέωσης

Η ανανεωμένη εκδοχή του Seat Ibiza Cupra εναρμονίζεται με τις σχεδιαστικές επιταγές που εισήγαγε η νέα γκάμα του ισπανικού μοντέλου, αποκτώντας παράλληλα πιο high-tech εξοπλισμό ώστε να συνεχίσει την δεκαεξαετή παράδοσή του.


Η ισπανική φίρμα παρουσίασε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Ibiza Cupra η οποία εναρμονίζεται με την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Έτσι, το Cupra υιοθετεί νέο καπό στο οποίο κυριαρχεί η ανάγλυφη γραμμή στο κέντρο και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα που, πλέον, υπογραμμίζονται από LED ημέρας.

Παράλληλα, οι νέοι πιο αιχμηροί προφυλακτήρες σε συνδυασμό με τις τραπεζοειδείς εισαγωγές αέρα, στο μπροστινό τμήμα και την επίσης τραπεζοειδή, κεντρικά τοποθετημένη, απόληξη της εξάτμισης, στο πίσω τμήμα, συντείνουν σε μια συνολικά πιο δυναμική εικόνα για την έκδοση επιδόσεων του ισπανικού μοντέλου.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στο σπορ τιμόνι και τα καθίσματα τα οποία είναι καινούρια ενώ, το Ibiza Cupra υιοθετεί το νέο αποσπώμενο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, Seat Portable System που πρωτοεμφανίστηκε στο Seat Mii. To εν λόγω infotainment ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης, υπολογιστή ταξιδίου, Bluetooth και σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων.

Αμετάβλητος παραμένει ο TSI κινητήρας των 1,4 λίτρων ο οποίος εξακολουθεί να αποδίδει 180 ίππους και 250 Nm ροπής και να συνδυάζεται με κιβώτιο DSG επτά σχέσεων. Σε επίπεδο επιδόσεων, το Seat Ibiza Cupra επιταχύνεται από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα ενώ η θεωρητική μση κατανάλωση βενζίνης προσδιορίζεται σε 5,9 λίτρα/100 χλμ.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024