Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chevrolet Cruze: Προσεχώς... και made in Europe

Chevrolet Cruze: Προσεχώς… και made in Europe

Από την επόμενη γενιά του το Cruze θα παράγεται και στη γηραιά ήπειρο, αξιοποιώντας εγκαταστάσεις της Opel.

Η General Motors ανακοίνωσε ότι η επόμενη γενιά του Chevrolet Cruze δεν θα κατασκευάζεται πλέον στην Νότια Κορέα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιλεγεί κάποιο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Opel για την παραγωγή του νέου μοντέλου καθώς ο αμερικανικός όμιλος προσπαθεί να εξυγιάνει τις δραστηριότητες του στη γηραιά ήπειρο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα, ωστόσο θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι το νέο Cruze θα μετακομίσει από την Ασία, σύμφωνα με δηλώσεις του τοπικού εκπροσώπου της GM και με αντίστοιχες ανακοινώσεις που έγιναν στους εργαζόμενους από τη διοίκηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο επικεφαλής της GM Κορέας, Sergio Rocha φέρεται να είπε απευθυνόμενος στα τοπικά συνδικάτα, ότι, το νέο Cruze θα κατασκευάζεται σε πέντε περιοχές του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης των ΗΠΑ και της Κίνας.

Εκτός της Νοτίου Κορέας, η «βασική» παραγωγή του Chevrolet Cruze φιλοξενείται σήμερα σε ΗΠΑ, Κίνα και Βραζιλία αλλά και σε άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, όπου όμως παράγεται σε πολύ μικρότερους αριθμούς.

Η τρέχουσα γενιά του Cruze αντιστοιχεί στο 50-60% των συνολικά 260.000 μονάδων που παράγονται ετησίως στο εργοστάσιο της GM στην Κορέα.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024