Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
BMW Z4 2013: Ανανέωση... με λεπτομέρεια

BMW Z4 2013: Ανανέωση… με λεπτομέρεια

Η ανανεωμένη εκδοχή του βαυαρικού roadster θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Detroit, εγκαινιάζοντας την προσθήκη -και- μίας νέας βασικής έκδοσης στην γκάμα της.


Η ανακοίνωση της BMW για τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2013 έφερε στην επιφάνεια την ανανεωμένη εκδοχή της Ζ4 η οποία και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σε αμερικανικό έδαφος.

Η σημαντικότερη αλλαγή που φέρνει η ανανέωση της Ζ4, είναι η προσθήκη μιας νέας έκδοσης η οποία θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας του βαυαρικού roadster. Πρόκειται για την Ζ4 sDrive 18i η οποία εξοπλίζεται με κινητήρα 2,0 λίτρων τεχνολογίας TwinPower Turbo με απόδοση 156 ίππων και 240 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή κατ’ επιλογή με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της νέας έκδοσης επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα (8,1 δευτερόλεπτα στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο) και φτάνει την μέγιστη ταχύτητα των 221 χλμ./ώρα (220 χλμ./ώρα στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο. Όσον αφορά τις τιμές κατανάλωσης και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα ανέρχονται σε 6,8 λίτρα/100 χλμ. και 159 γραμμ./χλμ., αντιστοίχως.

Οι υπόλοιπες αλλαγές της ανανεωμένης Ζ4 αφορούν επιπλέον επιλογές και τη βελτίωση του διαθέσιμου εξοπλισμού. Έτσι, στην παλέτα της Ζ4 προστίθενται τρία επιπλέον μεταλλικά χρώματα (Mineral Gray, Glacier Silver και Valencia Orange) για το εξωτερικό, διαθέσιμα με το πακέτο Design Pure Traction ενώ υπάρχει και ένας νέος συνδυασμός για τις επενδύσεις του εσωτερικού σε μαύρο-πορτοκαλί.

Παράλληλα, διατίθενται νέου σχεδιασμού ζάντες για τροχούς 17 και 18 ιντσών ενώ περισσότερες είναι και οι επιλογές στο σύστημα BMW ConnectedDrive. Επιπλέον, αναβαθμισμένες υπόσχονται να είναι και οι επιλογές που προσφέρονται με την εξοπλιστική έκδοση Μ Sport Package.

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024