Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLA 2013: Αποκαλυπτική!

Mercedes-Benz CLA 2013: Αποκαλυπτική!

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, η εκθαμβωτική Mercedes-Benz CLA αποκαλύπτεται.

 


Τον χριστουγεννιάτικο… μποναμά για όλους του φίλους του αυτοκινήτου αποτέλεσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes-Benz CLA οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Το εντυπωσιακό, σε εμφάνιση, τετράθυρο coupe της γερμανικής φίρμας βασίζεται στην πλατφόρμα που φιλοξενεί σήμερα τη μικρομεσαίων διαστάσεων A-Class, υιοθετώντας αρκετά από τα σχεδιαστικά -και όχι μόνο- χαρακτηριστικά της.

Με μήκος που θα αγγίζει τα 4,6 μέτρα και τέσσερις ανεξάρτητες θέσεις στο εσωτερικό της, η CLA θα αποτελέσει ουσιαστικά τη μικρογραφία της μέχρι σήμερα γνωστής CLS.

Χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα κατασκευής ή εξοπλισμό, η CLA θα εφοδιάζεται με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και diesel άμεσου ψεκασμού, ξεκινώντας από τα 1,6 λίτρα και τους 122 ίππους.

Στην κορυφή της γκάμας της αναμένεται να τοποθετηθεί η έκδοση CLA 45 AMG, η οποία θα αποδίδει -στα πρότυπα της A 45 AMG- 335 ίππους, κρύβοντας κάτω από το καπό της έναν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης.

Η Mercedes-Benz έχει ήδη ανακοινώσει ότι ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της CLA θα περιλαμβάνεται ένα προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, το οποίο θα συνδυάζεται με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

Παρόλα αυτά, πάντως, στις μικρότερες, σε ισχύ, εκδόσεις του αυτοκινήτου η κίνηση αναμένεται να μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο τετράθυρο coupe της Mercedes-Benz αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024