Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Captur 2013: Αντίστροφη μέτρηση για το μικρό SUV

Renault Captur 2013: Αντίστροφη μέτρηση για το μικρό SUV

Το μοντέλο που θα συμπληρώσει την γκάμα της γαλλικής φίρμας, προσθέτοντας σε αυτήν έναν εκπρόσωπο της δημοφιλούς κατηγορίας των συμπαγών διαστάσεων crossover, απέχει μόλις λίγες ημέρες από την παρουσίασή του.


Η γαλλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια τμηματική εικόνα της έκδοσης παραγωγής του νέου της μοντέλου που θα διαγωνιστεί στην δημοφιλή και ολοένα πιο πολυάριθμη κατηγορία των συμπαγών διαστάσεων crossover, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι θα παρουσιαστεί μέσω διαδικτύου στις 11 Ιανουαρίου.

Αν και η εικόνα της Renault κάθε άλλο παρά αποκαλυπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, προηγούμενες διαρροές σκίτσων του από το υπεύθυνο για την κατοχύρωση ευρεσυτεχνιών, γραφείο της Ε.Ε, συντείνουν στο γεγονός ότι το Captur θα αποτελέσει ουσιαστικά μια υπερμέγεθη εκδοχή του νέου Clio με κάποια ελάχιστα στοιχεία του εντυπωσιακού, ομώνυμου concept που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2012.

Στο ίδιο πλαίσιο το Renault Captur αναμένεται να υιοθετήσει και την γκάμα κινητήρων της γκάμας του Renault Clio, χωρίς όμως η συνάφεια του με το γαλλικό supermini να αποκλείει και τετρακίνητες εκδόσεις στην γκάμα του.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικτυακή του πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου θα αναλάβει να ρίξει φως στις όποιες άγνωστες πτυχές του νέου γαλλικού crossover.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024