Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Sequoia by Lexani Motors: Βασιλιάς

Toyota Sequoia by Lexani Motors: Βασιλιάς «χαμηλών τόνων»

Άνθρωποι με κύριο χαρακτηριστικό τον πλούτο που όμως δεν θέλουν να δίνουν στόχο, θα αποτελούσαν το ιδανικό κοινό για το Toyota Sequoia δια χειρός βελτιωτικού οίκου Lexani, με το πλούσιο εσωτερικό κόσμο και τους τόνους θωράκισης. 

Μπορεί το Toyota Sequoia να κυκλοφορεί αρκετά χρόνια στην αγορά, ωστόσο αυτό λίγη σημασία φαίνεται να έχει για το βελτιωτικό οίκο Lexani Motors, ο οποίος μετέτρεψε έναν εκπρόσωπο του είδους του σε ένα υπερπολυτελές κινούμενο οχυρό.

Με μια πρώτη ματιά το ιαπωνικό SUV δεν προδίδει τον πραγματικό του χαρακτήρα, που κρύβει τόνους θωράκισης και το κυριότερο ένα εσωτερικό που σίγουρα θα ικανοποιούσε οποιονδήποτε κακομαθημένο rock star για τις μετακινήσεις του.

Αναλυτικά, η πλατφόρμα του Sequoia έχει ενισχυθεί προκειμένου να αντέχει εκρήξεις ανάλογες του περάσματος από… ναρκοπέδιο ή να προστατεύσει τους επιβάτες του από έκρηξη ισχύος αντίστοιχης δύο χειροβομβίδων, οι οποίες πυροδοτούνται ταυτόχρονα, σύμφωνα με την σχετική περιγραφή.

Παράλληλα, οι υπόλοιπες επιφάνειες του αμαξώματος μπορούν να αντεπεξέλθουν σε σφαίρες 7,62×51 χιλιοστών από αυτόματο όπλο ενώ στοιχεία του αυτοκινήτου όπως η δεξαμενή καυσίμου και η μπαταρία προστατεύονται από ατσάλινο περίβλημα.

Το κυριότερο, όμως, στην περίπτωση του Toyota Sequoia της Lexani Motors δεν είναι μόνο ότι εξασφαλίζει την επιβίωση των επιβατών του εντός «πολεμικής ζώνης» αλλά και ότι τους προσφέρει μια υπερπολυτελή διαβίωση στο εσωτερικό του.

Έτσι πίσω από τα φυμέ τζάμια κυριαρχούν δύο δερμάτινες πολυθρόνες, ξύλινες επενδύσεις, χειροποίητο, ξύλινο bar με δυνατότητα ρύθμισης θερμοκρασίας, υποδοχή για iPad, τηλεόραση που λειτουργεί ως διαχωριστικό μεταξύ των μπροστινών και των πίσω καθισμάτων και δύο επιπλέον οθόνες που επιτρέπουν στους επιβάτες να βλέπουν τι γίνεται έξω, χωρίς να πλησιάζουν τα παράθυρα διότι… έχει και η θωράκιση τα αδύνατα σημεία της.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024