Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda Urban SUV Concept: Επιστροφή στην πόλη

Honda Urban SUV Concept: Επιστροφή στην πόλη

Το πρώτο αστικών προδιαγραφών SUV της ιστορίας πρόκειται να αποκτήσει μέσα στα επόμενα χρόνια η Honda, ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα του ανταγωνισμού.


Την αμερικανική ήπειρο και συγκεκριμένα τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit επέλεξε η Honda για την παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου SUV.

Το Urban SUV Concept, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, βασίζεται στην πλατφόρμα που πρόκειται να φιλοξενήσει την επόμενη γενιά του δημοφιλούς Jazz, ξεχωρίζοντας για τον σύγχρονο σχεδιασμό του και τις συμπαγείς διαστάσεις του.

Το πρώτο αστικών προδιαγραφών SUV στην ιστορία της Honda θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο προϊόν το οποίο θα διατεθεί στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.

Στη σημερινή γενιά του Jazz παραπέμπει τόσο η τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου στο κέντρο του δαπέδου όσο και η δυνατότητα των πίσω καθισμάτων να αναδιπλώνονται με διαφορετικούς τρόπους (σύστημα Magic Seats), προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα πρόταση της Honda, η αξιοποίηση της υβριδικής… εμπειρίας του Ιάπωνα κατασκευαστή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτζωκας: Τι έλεγε για τον ΜακΚισικ στις 8/11 – Ποσό δικαιώθηκε έξι μήνες μετά (vid)

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένη εικόνα του Σακίλ ΜακΚίσικ στην σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024