Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan Resonance Concept: Σχεδιάζοντας το μέλλον

Nissan Resonance Concept: Σχεδιάζοντας το μέλλον

Τις σχεδιαστικές συνήθειες που πρόκειται να ακολουθήσει η Nissan στο προσεχές μέλλον μας συστήνει το Resonance Concept, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στo Detroit.


Τον φιλόδοξο διάδοχο του μέχρι σήμερα γνωστού Nissan Murano, είναι πιθανό να αποτελέσει το εντυπωσιακό πρωτότυπο το οποίο αποκάλυψε η ιαπωνική φίρμα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

To Resonance ξεχωρίζει χάρη στις εκκεντρικές σχεδιαστικές επιλογές του αμαξώματός του. Η κεντρική εισαγωγή αέρα, τα φωτιστικά σώματα, ακόμη και η γραμμή της οροφής επιδεικνύουν χωρίς περιστροφές τη φουτουριστική… διάθεση των σχεδιαστών της Nissan.

Αντιθέτως, το εσωτερικό επιχειρεί να «προσγειώσει» τις προδιαγραφές του Resonance στην πραγματικότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι λείπουν οι προηγμένες τεχνολογικά εφαρμογές και η γνώριμη, για ένα concept car, πολυτέλεια.

Για την κίνηση του φροντίζει ένα υβριδικό σύνολο, το οποίο συνδυάζει τη λειτουργία ενός συμβατικού κινητήρα βενζίνης μικρού κυβισμού με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρίες ιόντων-λιθίου, ενώ η μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024