Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda NSX: Η εξέλιξη συνεχίζεται

Honda NSX: Η εξέλιξη συνεχίζεται

Δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν την κίνηση των μπροστινών τροχών διαμορφώνοντας ένα ιδιότυπο σύστημα τετρακίνησης και έναν V6 κινητήρα βενζίνης θα διαθέτει η έκδοση παραγωγής του Honda NSX.


Ένα ακόμη βήμα προς τη γραμμή παραγωγής πραγματοποίησε η πρωτότυπη εκδοχή του Honda NSX, η οποία έδωσε το παρόν στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που το υπό εξέλιξη supercar εμφανίζεται σε ένα διεθνές εκθεσιακό γεγονός, οι άνθρωποι της Honda ταξίδεψαν έως το Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την τελευταία εκδοχή του.

Σε αντίθεση, λοιπόν, με τον σχεδιασμό του εξωτερικού τμήματος, ο οποίος εξακολουθεί να εντυπωσιάζει, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την… εξωτική αρχιτεκτονική ενός κλασσικού υπερ-αυτοκινήτου, το εσωτερικό δείχνει να προσαρμόζεται στις γήινες προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου παραγωγής.

Η ορατότητα και η πρακτικότητα βρέθηκαν ανάμεσα στις προτεραιότητες του αποκλειστικά διθέσιου θαλάμου επιβατών του NSX, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποβαθμίστηκε ο οδηγοκεντρικός προσανατολισμός του.

Το νέο στοιχείο που συμπληρώνει το παζλ του υπό εξέλιξη supercar έρχεται από τον κινητήρα και συγκεκριμένα από το κεντρικά τοποθετημένο εξακύλινδρο σύνολο, τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού, το οποίο θα συνδυάζεται με ένα σύνθετο υβριδικό σύστημα.

Το Hybrid SH-AWD, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που αναλαμβάνουν την κίνηση των μπροστινών τροχών, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ιδιότυπο σύστημα τετρακίνησης.

auto.in.gr

Sports in

Τσιτσιπάς: «Το να είμαι Έλληνας και να παίζω στους Ολυμπιακούς είναι σα να τρώω πίτσα στη Ρώμη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι δηλώνοντας ενθουσιασμένος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024