Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

Να καούν τα supercars!

Άδοξο τέλος είχε ένα ακόμη ταπεινό... supercar. Αυτή τη φόρα ήταν η σειρά ενός Audi R8 να παραδοθεί στις φλόγες και να προσφέρει ένα φαντασμαγορικό, ομολογουμένως, θέαμα.

Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι οι κεντρομήχανες προτάσεις της Ferrari ή της Lamborghini διέθεταν -κατά αποκλειστικότητα- την ιδιότητα της… αυτανάφλεξης, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Έχοντας κατασκευαστεί για να σπάσει το ιταλικό κατεστημένο στην κατηγορία των υπεραυτοκινήτων, το Audi R8 δείχνει τελικά να τα καταφέρνει.

Διεκδικώντας τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, παραδόθηκε χωρίς προφανή αιτία στις φλόγες, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν σε απόσταση… βολής να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό, δίχως καμία αμφιβολία, θέαμα.

Το συγκεκριμένο Audi R8 συμμετείχε σε μία «παρέλαση» υπεραυτοκινήτων στους δρόμους του Mumbai, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο 23χρονος Ινδός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατηγορεί -και με το δίκιο του- τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία με τη σειρά της δεσμεύτηκε ότι θα διερευνήσει το… ατυχές περιστατικό.

auto.in.gr

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024