Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Citroen DSX: SUV επέλαση μέσω Κίνας

Citroen DSX: SUV επέλαση μέσω Κίνας

Το κράμα φινέτσας και προσιτότητας που προσφέρει η σειρά DS, ωθεί τους Γάλλους σε νέα επέκτασή της, αυτήν την φορά σε SUV "συσκευασία" η οποία θα έχει ως αφετηρία κινεζικό έδαφος


Την περαιτέρω επέκταση της σειράς DS με τρία ακόμα μοντέλα έως το 2014 ετοιμάζει η Citroen, σχέδιο που θα συμπεριλαμβάνει ένα SUV που θα παράγεται στην Κίνα, όπως αποκάλυψε το στέλεχος της γαλλικής φίρμας, Frederic Bazet.

To νέο SUV που, κατά πάσα πιθανότητα, θα «φορέσει» τα διακριτικά DSX, θα είναι υβριδικό και θα έχει πολυτελή χαρακτηριστικά, βάζοντας στο στόχαστρο μοντέλα όπως το Χ3 των Βαυαρών και το Audi Q5.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία που θα συνθέσουν την ταυτότητα του, σχεδιαστικά αναμένεται να αντλήσει επιρροές από το πρωτότυπο Numero 9 που η γαλλική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου το 2012, αναμιγμύοντας τις με τη χαρακτηριστική σχεδιαστική σφραγίδα των προτάσεων της σειράς DS.

Παράλληλα, μια σειρά από στοιχεία όπως η έμφαση στην ποιότητα των υλικών, η επιμονή στη λεπτομέρεια όσον αφορά τόσο την αισθητική όσο και τον εξοπλισμό σε συνδυασμό με τις γνωστές αρετές της γαλλικής φίρμας σχετικά με την προσφερόμενη άνεση αναμένεται να του προσδώσουν το απαραίτητο μείγμα πολυτέλειας- ενδιαφέρουσας σχεδίασης αλλά και προσιτότητας.

Αυτό που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι ο ακριβής χρόνος άφιξης του γαλλικού SUV στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς, προτεραιότητά του θα αποτελέσει η κινεζική όπου και θα κατασκευάζεται.

auto.in.gr

Sports in

Καλαϊτζάκης: «Θα πανηγυρίσουμε σήμερα κι αύριο, Πέμπτη έχουμε προπόνηση και Παρασκευή παίζουμε»

Στη δυσκολία της σειράς με τη Μακάμπι αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024