Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Renault Scenic και Grand Scenic 2013: Πολυμορφική ανανέωση

Renault Scenic και Grand Scenic 2013: Πολυμορφική ανανέωση

Πέρα από την προσθήκη μιας νέας crossover προσανατολισμού έκδοσης, στην γκάμα του Scenic η γαλλική φίρμα προχωρά στην εθιμοτυπική ανανέωση των μέχρι σήμερα γνωστών εκδοχών του πολυμορφικού μοντέλου, αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό, τη σχεδίαση αλλά και βελτιώνοντας στοχευμένα την γκάμα κινητήρων.


Μετά την crossover «παραλλαγή» του Scenic η γαλλική φίρμα παρουσιάζει και την ανανεωμένη εκδοχή των πολυμορφικών της μοντέλων οι οποίες εναρμονίζονται με τις σύγχρονες σχεδιαστικές και -όχι μόνο- επιταγές της Renault.

Έτσι, τα ανανεωμένα Scenic και Grand Scenic υιοθετούν το γνώριμο από το Clio IV, σχεδιαστικό κώδικα της Renault μεταβάλλοντας ριζικά την πρώτη εντύπωση που δίνει το μπροστινό τμήμα ενός αυτοκινήτου.

Αντίστοιχη είναι και η εικόνα του εξοπλισμού, ο οποίος αναβαθμίζεται αποκτώντας ως επιλογή το σύστημα infotainment της Renault, R-Link. Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης τα περιφερειακά συστήματα του αυτοκινήτου ελέγχονται μέσω μιας οθόνης TFT και ενός περιστροφικού επιλογέα. Οι ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις εφοδιάζονται επίσης με ηχοσύστημα Bose.

Σε επίπεδο κινητήρων η Renault περιορίζεται να αποκαλύψει ότι η γκάμα του Renault Scenic συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Grand Scenic και XMOD θα διατεθούν σε τρεις εκδόσεις κινητήρα μεταξύ των οποίων και η αναβαθμισμένη TCe 130 η οποία εξασφαλίζει 15% επιπλέον οικονομία καυσίμου σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της.

auto.in.gr

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024