Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Toyota FT-86 Open Concept: Σουσάμι άνοιξε

Toyota FT-86 Open Concept: Σουσάμι άνοιξε

Στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της cabrio εκδοχής του μέχρι σήμερα γνωστού GT 86, η οποία εξοπλίζεται με υφασμάτινη οροφή και τον γνωστό επίπεδο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων.


Αν και πρωτότυπο δείχνει έτοιμο να περάσει στην παραγωγή. Το Toyota FT-86 Open Concept θα πραγματοποιήσει την επίσημη με πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, ευελπιστώντας να αποτελέσει την cabrio εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού GT 86.

Πέρα από την απουσία μεταλλικής-σταθερής οροφής και το χαρακτηριστικό λευκό χρώμα του αμαξώματος, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί και στις περισσότερες επιφάνειες του εσωτερικού, το FT-86 Open Concept ακολουθεί το σχεδιαστικό παράδειγμα του coupe αμαξώματος.

Το γεγονός ότι η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή αποτελείται από ύφασμα επέτρεψε στην ιαπωνική εταιρεία να διατηρήσει σχεδόν αναλλοίωτες τις αναλογίες του αμαξώματος αλλά και να αποτρέψει την αύξηση του συνολικού βάρους.

Αν και επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, ο δίλιτρος boxer κινητήρας των 200 ίππων είναι αυτός που θα αναλάβει την κίνηση του αποκλειστικά πισωκίνητου soft top cabrio.

Tην παρουσία του FT-86 Open Concept στη Γενεύη θα πλαισιώσει η έκδοση παραγωγής του Auris Touring Sports καθώς και το μηδενικών ρύπων i-ROAD, το οποίο υπόσχεται άνετες αστικές μετακινήσεις για δύο.

auto.in.gr

Sports in

Γεμάτη από νωρίς η Θυρα 7 στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Σχεδόν 1 ώρα πριν από την έναρξη του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα, η Θύρα 7 έχει γεμίσει από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024