Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
VW Golf Variant 2013: Πρακτικές προεκτάσεις

VW Golf Variant 2013: Πρακτικές προεκτάσεις

Το παρών στην επικείμενη ελβετική έκθεση, θα δώσει και η Variant έκδοση του νέου Golf, προσθέτοντας μια ακόμα επιλογή στην γκάμα του γερμανικού μικρομεσαίου και συνοδεύοντας την πολυπληθή παρουσία της VW στη Γενεύη.


Η πληθωρική παρουσία των Γερμανών στην έκθεση της Γενεύης που κάνει πρεμιέρα, στις 5 Μαρτίου, θα εμπλουτιστεί με ένα ακόμα μοντέλο, εν προκειμένω την πρακτικότερη έκδοση της έβδομης γενιάς του Golf.

Μαζί με την ανακοίνωση για την παρουσία του πρακτικότερου μέλους της γκάμας στην ελβετική έκθεση δίπλα στα Golf GTI, GTD, e-Golf και Plug-in hybrid, το φως της δημοσιότητας είδαν και οι πρώτες εικόνες του Variant, εν προκειμένω στην πιο αποδοτική έκδοση BlueMotion.

Ανεξαρτήτως έκδοσης, το Variant ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική γραμμή της νέας γενιάς του Golf, διαφοροποιώντας μόνο τα αναγκαία χαρακτηριστικά τα οποία θα κληθούν να στοιχειοθετήσουν την επιπλέον πρακτικότητά του καθώς και κάποια επιπλέον όπως π.χ. οι ράγες οροφής σε συμφωνία με το νέο του προσανατολισμό.

Εκπλήξεις δεν αναμένονται ούτε στην γκάμα κινητήρων του που θα ακολουθήσει τα χνάρια της hatchback έκδοσης διαθέτοντας επιλογές που θα ξεκινούν, σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα βενζίνης, από τα 1,2 λίτρα και τους 85 ίππους και θα φτάνουν έως τους 140 ίππους και τα 1,4 λίτρα. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα θα πλαισιωθεί, επίσης από τους συνήθεις υπόπτους, TDI 1,6 και 2,0 λίτρων με ισχύ 105 και 150 ίππων, αντίστοιχα.

Όπως ισχύει και για τις τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις του Golf όλοι ανεξαρτήτως οι κινητήρες θα προσφέρονται με σύστημα start&stop, ενώ ορισμένοι από αυτούς θα συνδυάζονται και με ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι ή επτά σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024