Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz CLA 45 AMG 2013: Πρώιμη αποκάλυψη

Mercedes-Benz CLA 45 AMG 2013: Πρώιμη αποκάλυψη

Μια σειρά εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φέρνει… πιο κοντά την ισχυρότερη έκδοση του τετράθυρου coupe των Γερμανών το οποίο θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του σε αμερικανικό έδαφος στα τέλη Μαρτίου.


Έχοντας ήδη, από καιρό, κλείσει μια θέση στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης όπου θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της, η ισχυρότερη εκδοχή του νέου τετράθυρου coupe των Γερμανών, αποκαλύπτει της εξωτερική της εμφάνιση χάρη σε μια σειράς εικόνων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που η CLA 45 AMG δίνει σημεία ζωής καθώς έχει ήδη κάνει μια ψηφιακή εμφάνιση μαζί με τις πρώτες πληροφορίες για το PlayStation 4 και το παιχνίδι Driveclub, πρόκειται για την ανεπίσημη πρώτη της με «σάρκα και οστά».

Η CLA 45 AMG αναμένεται να εξοπλίζεται με τον ίδιο δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 360 ίππων με την αντίστοιχη έκδοση της A-Class όπου, και βασίζεται, ενώ η μέγιστη ταχύτητά της θα φτάνει τα 350 χλμ./ώρα

Τη μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς θα αναλαμβάνει ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, ενώ την AMG προσωπικότητά της αναμένεται να πλαισιώσουν ρυθμίσεις για μεγαλύτερη απόκριση του συτήματος διεύθυνσης, πιο sport ανάρτηση με την υπογραφή του “in-house” οίκου της Mercedes-Benz αλλά και μεγαλύτερα φρένα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η τετρακίνητη CLA 45 AMG θα έχει τη δυνατότητα να επιταχύνεται από στάση σε χρόνο κάτω των πέντε δευτερολέπτων.

Σε οπτικό επίπεδο, όπως προκύπτει από τις εικόνες η CLA 45 AMG θα διαθέτει, νέους πιο επιθετικά σχεδιασμένους προφυλακτήρες και πιο έντονες γραμμές, σε ό,τι αφορά τα κατώτερα πλευρικά τμήματα, ενώ την εικόνα της συμπληρώνουν οι μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η επιλογή ανθρακονημάτων για το ταμπλό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα sport καθίσματα, οι κόκκινες ραφές και οι λεπτομέρειες με έμφαση στο δυναμισμό.

auto.in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024