Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Volvo S60, V60 και ΧC60 R-Design 2014: Σουηδική δυναμική

Volvo S60, V60 και ΧC60 R-Design 2014: Σουηδική δυναμική

Έχοντας ολοκληρώσει με στοχευμένες αλλαγές την ανανέωσή τους, η Volvo προχωρά στην sport αναβάθμιση των τριών μοντέλων της, παρουσιάζοντας τις δυναμικότερες R-Design εξοπλιστικές εκδόσεις.


Μετά την πρόσφατη ανανέωσή τους, η σουηδική φίρμα συμπληρώνει το παζλ των τριών μοντέλων της, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής τους στην εξοπλιστική έκδοση R-Design.

Όπως υπαγορεύει η συνήθης τακτική της Volvo σε ό,τι αφορά τις εξοπλιστικές εκδόσεις R-Design, τα τρία μοντέλα διαφοροποιούν αρκετά από τα σχεδιαστικά τους χαρακτηριστικά εντός και εκτός, υιοθετώντας αλλαγές που μεταβάλλουν προς το δυναμικότερο την εμφάνιση και την οδική συμπεριφορά τους.

Έτσι, και τα τρία σουηδικά «60άρια» αποκτούν μια διαφορετικής σχεδίασης γρίλια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, την μεταλλική διαγώνιο και το σήμα της έκδοσης. Ανασχεδιασμένα είναι επίσης ο μπροστινός προφυλακτήρας και οι θόλοι ενώ τα LED φώτα ημέρας στις εισαγωγές αέρα σε συνδυασμό με το μαύρο γυαλιστερό χρώμα για τις λεπτομέρειες, τονίζουν την sport αισθητική.

Στο πίσω τμήμα, ξεχωρίζουν οι διαφορετικές απολήξεις της εξάτμισης, χαρακτηριστικές των R-Design εκδόσεων ενώ την εικόνα συμπληρώνει ο αεροδυναμικός διαχύτης.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα sport σχεδιασμού καθίσματα με τις νέες επενδύσεις, όπου εναλλάσσονται δύο τύποι δέρματος και φέρουν τα διακριτικά της έκδοσης. Παράλληλα, το Adaptive Digital Display μεταβάλλει τον τρόπο απεικόνισης των ενδείξεων ανάλογα με την επιλογή προγράμματος οδήγησης –Elegance, Eco και Performance.

Πέρα από τον δυναμικότερο αισθητικό προσανατολισμό, η ανάρτηση των S60 και V60, είναι κατά 15% πιο σφιχτή και η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστό.

Παράλληλα, και σε αυτές τις εκδόσεις είναι διαθέσιμα όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης της οδικής συμπεριφοράς -με το DSTC μάλιστα να διαθέτει μια σπορ ρύθμιση μέσω της οποίας απενεργοποιείται η λειτουργία του συστήματοςanti-spin.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, οι εκδόσεις R-Design συνδυάζονται με όλους τους διαθέσιμους και στις απλές εκδόσεις, ξεκινώντας από τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων απόδοσης 115 ίππων στην έκδοση D2 και καταλήγοντας στο τρίλιτρο εξακύλινδρο μοτέρ βενζίνης που αποδίδει 304 ίππους και 440 ίππους στην έκδοση T6.

Σε αυτή την έκδοση μάλιστα, η ισχύς μπορεί να αυξηθεί στους 329 ίππους μέσω του προγράμματος αναβάθμισης του οίκου Polestar που «υπογραφεί» τις ισχυρότερες εκδόσεις μοντέλων της Volvo.

auto.in.gr

Sports in

Με Ρεάλ ο Ολυμπιακός, με Φενερμπαχτσέ ο Παναθηναϊκός – Το πρόγραμμα του Final Four

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four, αλλά και πότε είναι προγραμματισμένοι ο μεγάλος και ο μικρός τελικός.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024