Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart forjeremy 2013: Στην παραγωγή το φτερωτό fortwo

smart forjeremy 2013: Στην παραγωγή το φτερωτό fortwo

Το smart fortwo με την φτερωτή εικαστική παρέμβαση του σχεδιαστή μόδας Jeremy Scott περνά στην παραγωγή, προσφέροντας μια πολύ ιδιαίτερη και εξαιρετικά περιορισμένη προσθήκη στην γκάμα της φίρμας.


Πιστή στην υπόσχεσή της η γερμανική φίρμα, παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης την έκδοση παραγωγής του εκκεντρικού και φτερωτού fortwo, με την υπογραφή του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας, Jeremy Scott που είχε παρουσιάσει, ως πρωτότυπο στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο του 2012.

Όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική φίρμα το smart forjeremy όπως ονομάζεται, θα περάσει στις γραμμές παραγωγής άμεσα, αποτελώντας μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής και απολύτως “street-legal”.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά φτερά που στην έκδοση παραγωγής του μίκρυναν και τοποθετούνται πάνω από τα πίσω φωτιστικά σώματα, το smart forjeremy ξεχωρίζει για το λευκό του χρώμα σε συνδυασμό ασημί λεπτομέρειες εντός και εκτός, καθώς και από τα διακριτικά “by Jeremy Scott” που σηματοδοτούν το όνομα του δημιουργού του.

Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει το λευκό δέρμα το οποίο καλύπτει τα καθίσματα, το εσωτερικό των θυρών, το πάνω μέρος του ταμπλό και το τιμόνι, σε αντίθεση με τα μαύρα βελούδινα πατάκια με το όνομα του Αμερικανού σχεδιαστή.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες εκδόσεις, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το smart forjeremy θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, μία βενζινοκίνητη και δύο ηλεκτροκίνητες. Στην πρώτη περίπτωση το smart forjeremy Brabus εξοπλίζεται με turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 999 κ.εκ με απόδοση 102 ίππων και θα ξεκινά από τα 33.333 ευρώ.

Η πρώτη ηλεκτροκίνητη έκδοση εφοδιάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 55 kW και ξεκινά από τα 34.800 ευρώ, ενώ η δεύτερη, εκτός από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του Αμερικανού σχεδιαστή φέρει και αυτά της Brabus και εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα 60 kW.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024