Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault TwinFun Concept: RετροSπεκτίβα με μέλλον... Twingo

Renault TwinFun Concept: RετροSπεκτίβα με μέλλον… Twingo

Η Renault συνεχίζει να προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα γενιά του Twingo, με πρωτότυπα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το TwinFun Concept το οποίο, εκτός από την εμφάνισή της νέας γενιάς του Γάλλου αστού, μηχανικά, φέρεται, να ακολουθεί τα χνάρια του Clio V6, προσφέροντας μια γεύση από την μελλοντική RS έκδοση του νέου Twingo.


Η γαλλική φίρμα συνεχίζει να αποκαλύπτει τμήματα του Renault TwinFun Concept, εν όψει της πρεμιέρας του στο Grand Prix του Μονακό, το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαϊου 2013.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει την πλήρη εικόνα του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το υλικό που θα συνοδεύσει την πρεμιέρα του, αποκαλύπτοντας και τα υπόλοιπα στοιχεία τα οποία κρατά μυστικά η Renault.

Σε ό,τι αφορά τη «θέση» του, το TwinFun φέρεται να είναι το επόμενο βήμα της γαλλικής φίρμας, μετά το ηλεκτροκίνητο Twin’Z, προς την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Twingo και συγκεκριμένα, δείχνοντας το δρόμο προς την έκδοση RS.

Όπως και να έχει, αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι το νέο Renault Twingo θα μοιράζεται την ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα με τη νέα γενιά του smart fortwo, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Daimler-Renault.

Κατ΄επέκταση, το νέο Renault Twingo, θα είναι και αυτό πισωκίνητο, ενώ σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του TwinFun concept, οι αυτόπτες μάρτυρες του γυρίσματος στη Μαδρίτη, που το άκουσαν, αναφέρουν ότι ο ήχος του παρέπεμπε σαν να φιλοξενούσε ένα V6 κινητήρα κάτω από το μικροκαμωμένο σκαρί του, στα χνάρια του θρυλικού Clio V6, το οποίο και συνόδευε το πρωτότυπο μοντέλο στο set των γυρισμάτων μαζί με το Renault 5 Turbo.

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024