Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli για την καταπολέμηση του AIDS

ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli για την καταπολέμηση του AIDS

Η ΜΙΝΙ συμμετέχει και φέτος στην ετήσια φιλανθρωπική διοργάνωση Life Ball που πραγματοποιείται στη Βιέννη με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του AIDS, αφήνοντας, αυτή τη φορά ένα Paceman στη φροντίδα του Roberto Cavalli.

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 13 χρόνια, η ΜΙΝΙ συμμετέχει ενεργά και φέτος στο ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός Vienna Life Ball το οποίο διοργανώνεται στην αυστριακή πόλη με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την πρόληψη και την καταπολέμηση του AIDS.

Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή της ΜΙΝI, φέρει την σφραγίδα ενός διάσημου σχεδιαστή μόδας που, για φέτος, είναι ο Roberto Cavalli.

Η φίρμα παρέδωσε στα χέρια του Ιταλού σχεδιαστή ένα ΜΙΝΙ Paceman το οποίο και μεταμορφώνεται, ενσωματώνοντας το γνώριμο αισθητικό αποτύπωμα του R. Cavalli, με σκοπό να δημοπρατηθεί στο πλαίσιο και για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής διοργάνωσης Life Ball που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2013.

Σε ό,τι αφορά τον ιδιαίτερο αισθητικό του χαρακτήρα το Paceman by Cavalli ξεχωρίζει από την ιριδίζουσα βαφή που παραλλάσσει από χρυσό σε καφέ ανάλογα με το φως και το έμβλημα του Ιταλού σχεδιαστή στην οροφή.

Τα πλήρη στοιχεία του μοναδικού Paceman θα γίνουν γνωστά στα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν μία ημέρα νωρίτερα από την φιλανθρωπική εκδήλωση στις 24 Μαΐου 2013.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024