Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW M5 2014:

ΒΜW M5 2014: «Διαρροή» ισχύος

Ένα λάθος στην ιστοσελίδα της BMW πρόδωσε την ανανεωμένη Μ5 η οποία αναμένεται από την επόμενη χρονιά και θα περιλαμβάνει  στα νέα, προαιρετικά στοιχεία της και τη δυνατότητα αύξησης της θηριώδους ισχύος της.


Η ανανεωμένη εκδοχή της ισχυρότερης έκδοσης της «5άρας» αναδύεται πριν την ώρα της στο διαδίκτυο χάρη, αφενός, σε ένα λάθος που ανέβασε πρόωρα το διαμορφωτή του αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα της BMW και αφετέρου, στους ετοιμοπόλεμους bloggers που έκαναν το print screen πριν «ξανακατέβει».

Ανεξαρτήτως πηγής, οι πρώτες εικόνες της ανανεωμένης βαυαρικής πρότασης αποκαλύπτουν ότι η BMW ακολουθεί την συνήθη τακτική της, προχωρώντας σε περιορισμένες -εξωτερικές- διαφοροποιήσεις.

Έτσι, η χαρακτηριστική γρίλια έχει αποκτήσει πιο έντονες καθέτους, παραπέμποντας σε αυτήν της Μ6, ενώ, τόσο τα μπροστά όσο και τα πίσω φωτιστικά σώματα, είναι ανασχεδιασμένα προς όφελος μιας πιο σύγχρονης αλλά και κομψότερης εικόνας.

Στα στοιχεία εξοπλισμού της νέας Μ5 θα υπάρχει η νέα εκδοχή του συστήματος iDrive που περιλαμβάνει επιλογέα αφής, ενώ όπως αποκαλύπτεται από τα εξοπλιστικά στοιχεία που διέρρευσαν θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής ενός τιμονιού M Sport.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, αλλά ακόμα ανεπιβεβαίωτα χαρακτηριστικά της, σύμφωνα με πληροφορίες, στα επιπλέον στοιχεία του προαιρετικού Competition Package, συμπεριλαμβάνεται και η προσαυξημένη ισχύς του κινητήρα. Έτσι στη συγκεκριμένη εξοπλιστική έκδοση ο οχτακύλινδρος twin-turbo των 4,4 λίτρων αναμένεται να αποδίδει 575 ίππους.

Το προφίλ της έκδοσης M5 Competition Package θα συμπληρώνουν στοιχεία όπως οι -ακόμα- πιο σκληροπυρηνικές ρυθμίσεις στο πρόγραμμα Μ Dynamic και στις αναρτήσεις και οι τροχοί των 20 ιντσών.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024