Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τηλεκατευθυνόμενο Caterham Seven από 2.500 Lego

Τηλεκατευθυνόμενο Caterham Seven από 2.500 Lego

Φοιτητής με σαφώς πολύ υπομονή και γνώσης μηχανολογίας δημιούργησε μια ακριβή και απολύτως λειτουργική ρέπλικα του Caterham Seven, από Lego, σε κλίμακα 1:7.

Ένας 27χρονος Ισπανός φοιτητής μηχανολογίας με σαφή κλίση στις κατασκευές και σίγουρα… υπομονή δημιούργησε μια ρέπλικα του Caterham Seven, κατασκευασμένη εξολοκλήρου από Lego.

To δημιούργημα του αποτελείται από 2.500 Lego, ζυγίζει 2,2 κιλά έχει διαστάσεις 45 εκ. μήκος, 23 εκ. πλάτος και 20 εκ. ύψος αποτελώντας ακριβή ρέπλικα του πρωτοτύπου σε κλίμακα 1:7.

Η εφευρετικότητα του 27χρονου φοιτητή δεν σταμάτησε στην ακριβή απόδοση του πρωτοτύπου μιας και το Seven μπορεί και να κινηθεί ως τηλεκατευθυνόμενο μιας και διαθέτει τα απαραίτητα μηχανικά μέρη και μη που του το επιτρέπουν, μεταξύ των οποίων και δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι τοποθετούνται μαζί με την μπαταρία πάνω από τον πίσω άξονα.

Στις λεπτομέρειες που αξίζει να επισημανθούν ανήκει και το χειριστήριο του το οποίο αποτελείται επίσης από Lego, ενώ σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες που παρέχει στο χειριστή του, εκτός από τον έλεγχο του τιμονιού το Caterham Seven διαθέτει και 5+1 ταχύτητες και δισκόφρένα, ενώ στις προδιαγραφές του συγκαταλέγεται επίσης το σωληνωτό πλαίσιο και μια ανεξάρτητη ανάρτηση με διπλά ψαλίδια στο μπροστινό άξονα και ανάρτηση τύπου DeDion, στον πίσω.

auto.in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024