Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επετειακές εκδόσεις για τις McLaren 12C και 12C Spider

Επετειακές εκδόσεις για τις McLaren 12C και 12C Spider

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση της, η McLaren παρουσιάζει τις επιτειακές εκδόσεις της 12C και της 12C Spider.


Μισό αιώνα αγωνιστικών και όχι μόνο επιτυχιών συμπληρώνει η McLaren, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για την εξέλιξη των επετειακών εκδόσεων της 12C και της 12C Spider.

Οι αναβαθμίσεις που φέρουν οι εν λόγω εκδόσεις του βρετανικού supercar ξεκινούν από τον ανασχεδιασμό συγκεκριμένων τμημάτων του αμαξώματος, όπως οι προφυλακτήρες.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι παρεμβάσεις αυτές έχουν βελτιώσει την αεροδυναμική συμπεριφορά του αμαξώματος, αυξάνοντας την «παραγωγή» κάθετων δυνάμεων.

Τα στοιχεία από ανθρακονήματα και Kevlar συμπληρώνουν την προσπάθεια της βρετανικής φίρμας να διαφοροποιήσει την εικόνα των προτάσεών της, δίνοντας τη σκυτάλη στις ελαφρύτερες ζάντες αλλά και στα κεραμικής σύνθεσης δισκόφρενα.

Στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, το δέρμα συνδυάζεται αρμονικά με τα ανθρακονήματα, υποδηλώνοντας την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων εκδόσεων.

Μόλις 100 επετειακές 12C και 12C Spider θα παραχθούν, οι οποίες θα συνοδεύονται από συγκεκριμένα αξεσουάρ, όπως το ανθρακονημάτινο κλειδί, το ανθρακονημάτινο κουτί φύλαξης του κλειδιού και το υπογεγραμμένο πιστοποιητικό από τον επικεφαλής σχεδιασμού της McLaren Automotive.

auto.in.gr

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024