Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Opel Insignia Country Tourer: Μια καλοκαιρινή ημέρα στην εξοχή

Opel Insignia Country Tourer: Μια καλοκαιρινή ημέρα στην εξοχή

Tις πληροφορίες που ήθελαν την Opel να περνά στην παραγωγή την crossover εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Insignia Sports Tourer επιβεβαιώνουν, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αυτοκινήτου.


Τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού crossover υιοθετεί το μέχρι σήμερα γνωστό Insignia Sports Tourer, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα αντίστοιχων προτάσεων του ανταγωνισμού.

Το Insignia Country Tourer, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, θα αποκαλυφθεί επισήμως στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 10 Σεπτεμβρίου του 2013, διαθέτοντας -πέρα από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ενός crossover- αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης ή diesel και σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Αναλυτικότερα, το Insignia Country Tourer θα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο, turbo κινητήρα βενζίνης άμεσου ψεκασμού απόδοσης 250 ίππων και 400 Nm ροπής

Πολύ κοντά στις κορυφαίες προδιαγραφές του συγκεκριμένου συνόλου βρίσκεται ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας, χωρητικότητας 2,0 λίτρων και απόδοσης 195 ίππων.

Με έναν υπερσυμπιεστή καυσαερίων και μικρότερη ισχύ -163 ίππους- προσφέρεται ένας ακόμη δίλιτρος κινητήρας diesel, ο οποίος συμπληρώνει την γκάμα του αυτοκινήτου.

Στην έκδοση βενζίνης των 250 ίππων και diesel των 163 ίππων, το Insignia Country Tourer θα εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Διαφορετικό είναι το παράδειγμα της διπλά υπερτροφοδοτούμενης έκδοσης diesel των 195 ίππων, η οποία θα προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Για τις εντός και κυρίως εκτός δρόμου δυνατότητες του αυτοκινήτου τον πρώτο λόγο έχει η αυξημένη, κατά δύο εκατοστά, απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.

Το τελευταίο αποτελείται από έναν πολύδισκο υδραυλικό συμπλέκτη, μεταφέροντας μέρος της διαθέσιμης ροπής στον πίσω άξονα.

Τη λειτουργία του κεντρικού διαφορικού συμπληρώνει το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD), που με τη σειρά του μεταβάλλει την κατανομή της ροπής μεταξύ των τροχών του πίσω άξονα.

Οι τιμές και οι ημερομηνίες διάθεσης του Opel Insignia Country Tourer πρόκειται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024