Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda Jazz 2014:  Αποκάλυψη εξ Ανατολής

Honda Jazz 2014: Αποκάλυψη εξ Ανατολής

Το διαδίκτυο προδίδει την εμφάνιση και όχι μόνο του νέου Honda Jazz που αναμένεται στη γηραιά ήπειρο από την επόμενη χρονιά.


Ένα διαδικτυακό μπέρδεμα στο ιαπωνικό site της Honda, φέρνει στην επιφάνεια την εμφάνιση του νέου Honda Jazz που στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου διατίθεται ως Fit, νωρίτερα από ό,τι, μάλλον, σχεδίαζε η ιαπωνική φίρμα.

Όπως αποκαλύπτει μια πρώτη ματιά στις επιφάνειες του ιαπωνικού μοντέλου, το, κατά την Honda, supermini MPV, ενσωματώνει τις αισθητικές γραμμές που εισήγαγε το πιο πρόσφατο, γνωστό Honda Civic, δίνοντας στο πρακτικό μικρό της ιαπωνικής φίρμας ένα δυναμικότερο ή ακόμα και επιθετικότερο -αν θέλετε- παρουσιαστικό.

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του μοντέλου με την ένδειξη “power charge” και την σχηματική απεικόνιση ενός αυτόματου κιβωτίου στην κεντρική κονσόλα επιβεβαιώνουν τη συνέχιση της διάθεσης μιας υβριδικής έκδοσης.

Ωστόσο, αυτή αναμένεται να προσφέρει περισσότερη αποδοτικότητα συνεπικουρούμενης της πιο αεροδυναμικής σχεδίασης αλλά και της αντικατάστασης των μπαταριών νικελίου μετάλλου από ιόντων λιθίου.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες υπάρχουν πληροφορίες για την εξέλιξη ενός νέου τρικύλινδρου βενζινοκινητήρα στην γκάμα η οποία ωστόσο θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει βελτιωμένες εκδοχές των μηχανικών συνόλων των 1,2 και 1,4 λίτρων του μέχρι σήμερα γνωστού Jazz, ενώ, από στις diesel επιλογές αναμένεται να προστεθεί ένα μοτέρ 1,6 λίτρων με προέλευση το Civic η οποία θα εκλύει λιγότερα από 100 γραμμ./χλμ. διοξειδίου του άνθρακα.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία του αν και δεν υπάρχει σαφής εικόνα το νέο Honda Jazz αναμένεται να διατηρήσει τα έξυπνα αναδιπλούμενα καθίσματα του, Magic Seats, ποντάροντας και πάλι στα πολυχρηστικά χαρακτηριστικά του και στο συνδυασμό εργονομικής πρακτικότητας και ενός αμαξώματος κάτω από τα τέσσερα μέτρα.

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024