Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Opel Monza Concept: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Opel Monza Concept: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει τα πρώτα στοιχεία για ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιάσει τον προσεχή Σεπτέμβριο και το οποίο θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό το μέλλον της Opel σε επίπεδο σχεδιασμού, αποδοτικότητας κινητήρα και συστημάτων infotainment, ισορροπώντας μεταξύ δυναμισμού και αποδοτικών χαρακτηριστικών.

Χωρίς χρονοτριβές, μετά τις πρώτες πληροφορίες για την παρουσία του στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, η γερμανική φίρμα αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του Monza, ενός πρωτοτύπου που θα αναλάβει να συστήσει το μέλλον της Opel.

Σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου της Opel, Karl Thomas Neumman το Opel Monza Concept, θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό τα επόμενα βήματα της γερμανικής φίρμας στους τομείς της σχεδίασης, της αποδοτικότητας αλλά και των τεχνολογικών gadget του εξοπλισμού και των δυνατοτήτων διασύνδεσής τους.

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, το Monza Concept αποτελεί μια πρώτη απεικόνιση του αισθητικού προσανατολισμού που θα ακολουθήσει η νέα γενιά μοντέλων της Opel, ο οποίος στοχεύει να απεικονίσει την ισορροπία μεταξύ ελκυστικής σχεδίασης, τεχνολογικής ακρίβειας και δυναμισμού.

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο Karl Thomas Neumman, το πρωτότυπο μοντέλο δεν δημιουργήθηκε μόνο ως μια σχεδιαστική μελέτη, αλλά και για να παρουσιάσει την εξέλιξη σε επίπεδο αποδοτικότητας και συνδεσιμότητας, δύο τομείς ιδιαίτερα σημαντικούς για τη γερμανική φίρμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις συστάσεις το Monza Concept υπόσχεται συνδυάζει την υψηλή αποδοτικότητα χάρη στην αρχιτεκτονική του, στα υλικά από τα οποία αποτελείται και την αεροδυναμική του σχεδίαση, ενώ το σύνολο θα συμπληρώσει ένα καινοτόμο μηχανικό σύνολο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από τη γερμανική φίρμα, χωρίς όμως προς το παρόν να δημοσιοποιούνται περαιτέρω στοιχεία.

Παράλληλα, το Monza θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και τις δυνατότητες διασύνδεσής του με άλλες συσκευές αλλά και το διαδίκτυο, ένας τομέας στον οποίο δίνεται εξίσου μεγάλη έμφαση από τη γερμανική φίρμα.

auto.in.gr

Sports in

Σλούκας για Ναν: «Σωστή απόφαση να πάρουμε τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four, αλλά και για τον Κέντρικ Ναν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024