Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Honda Jazz 2014: Σε γνώριμα -υβριδικά- μονοπάτια

Honda Jazz 2014: Σε γνώριμα -υβριδικά- μονοπάτια

Την επόμενη γενιά του Honda Jazz αποκαλύπτει η ιαπωνική εκδοχή του αυτοκινήτου, η οποία διατηρεί το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ της, υιοθετώντας παράλληλα αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του μέχρι σήμερα γνωστού Insight.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της τρίτης, κατά σειρά, γενιάς του δημοφιλούς εντός και εκτός ελληνικών συνόρων Honda Jazz.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την έκδοση που πρόκειται να διατεθεί τον Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, η οποία ωστόσο δεν αναμένεται να παρουσιάζει ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με την ευρωπαϊκή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Το μπροστινό τμήμα του αμαξώματος ξεχωρίζει για την τοποθετημένη ψηλότερα κεντρική εισαγωγή αέρα, η οποία παραπέμπει στο σημερινό Insight.

Οι πτυχώσεις των θυρών ενισχύουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αμαξώματος, οδηγώντας παράλληλα το βλέμμα σου στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα του πίσω τμήματος.

Στις πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda Jazz (Honda Fit για τις περισσότερες αγορές της Ανατολικής Ασίας), απεικονίζεται η υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, η οποία θα συνδυάζει ένα νέο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η απαραίτητη, για τη λειτουργία του υβριδικού συνόλου, ενέργεια θα αποθηκεύεται σε μπαταρίες ιόντων-λιθίου, ενώ για τη μετάδοση της κίνησης στους μπροστινούς τροχούς πρόκειται να επιστρατευθεί ένα ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Χάρη στον παραπάνω συνδυασμό και διαθέτοντας την ικανότητα κίνησης με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, το νέο Jazz Hybrid θα καταναλώνει μόλις 2,7 λίτρα καυσίμου ανά 100 χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες για το «μικρό» Honda αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, προσεγγίζοντας χρονικά το εμπορικό του λανσάρισμα στην ιαπωνική αγορά.

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024