Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz Silver Arrows of the Seas: Ο πρίγκιπας της παλίρροιας

Mercedes-Benz Silver Arrows of the Seas: Ο πρίγκιπας της παλίρροιας

Η γερμανική φίρμα προαναγγέλλει την πρεμιέρα ενός πολυτελούς σκάφους με τη σφραγίδα της στην έκθεση του Μονακό το Σεπτέμβριο.

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε την πρεμιέρα ενός πολυτελούς σκάφους με την σχεδιαστική υπογραφή της στην έκθεση yacht που πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο στο Πριγκηπάτο του Μονακό.

Το Silver Arrow of the Seas όπως θα ονομάζεται το πολυτελές σκάφος μήκους 14 μέτρων συστήνεται ως ένα Gran Turismo το οποίο θα φέρει τη χαρακτηριστική αισθητική και σχεδίαση της Mercedes-Benz συνδυάζοντάς την με καινοτομίες που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στην κατασκευή σκαφών.

Το σκάφος δημιουργήθηκε με τη συμβολή των σχεδιαστών της Mercedes-Benz και υπόσχεται να προσφέρει ευελιξία με την έξυπνη αξιοποίηση του χώρου, στοιχείο που θα το καθιστά για ιδανικό τόσο για ημερήσιες εκδρομές όσο και για πολυήμερες δίνοντας τη δυνατότητα φιλοξενίας σε έναν, αδιευκρίνιστο, προς το παρόν, αριθμό ανθρώπων.

Εκκρεμούν επίσης και οι υπόλοιπες προδιαγραφές του σκάφους καθώς, προς το παρόν, η Mercedes-Benz έχει αποκαλύψει μόνο μία σχεδιαστική μελέτη στην έκθεση Mercedes-Benz Style στην μαρίνα του Porto Montenegro, ωστόσο η γερμανική φίρμα υπόσχεται το πλωτό δημιούργημα της να εισάγει μια νέα κατηγορία στα μηχανοκίνητα σκάφη αλλά και στους ιδιοκτήτες τους.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024