Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan GT-R Nismo 2014: Το ιαπωνικό θαύμα της επιτάχυνσης

Nissan GT-R Nismo 2014: Το ιαπωνικό θαύμα της επιτάχυνσης

Το επικείμενο ιαπωνικό coupe με την υπογραφή της Nismo υπόσχεται να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα σε δύο δευτερόλεπτα.

Το «θρόνο» αυτοκινήτων όπως η Bugatti Veyron Super Sport φαίνεται να ζήλεψαν οι Ιάπωνες, αποδεικνύοντας πως ένα κατά πολύ ταπεινότερο coupe σε σύγκριση με την Bugatti του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ μπορεί να προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες από τα ενδότερα της Nissan, σύμφωνα με τις οποίες στέλεχος της φίρμας, φέρεται να δήλωσε ότι το GT-R Nismo θα επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,0 δευτερόλεπτα.

Αν αυτό επαληθευτεί, η αντίστοιχη έκδοση του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκυο τον προσεχή Νοέμβριο θα αναγορευτεί στο ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής σε ό,τι αφορά το χρόνο επιτάχυνσης.

Σε ό,τι αφορά τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η εξέλιξή του θα υλοποιηθεί με την συνδρομή της Williams και όπως επεσήμανε μηχανικός της βρετανικής φίρμας «θα εκπλησόσασταν με το πόσα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο όπως το GT-R. Ακόμα και εκεί όπου όλα θεωρητικά έχουν βελτιωθεί στο μέγιστο δυνατό είναι στην πραγματικότητα εύκολο να μπορέσεις να αποκομίσεις περισσότερα».

Το Nissan GT-R Nismo όπως και όλες οι υπόλοιπες προτάσεις του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου θα διαθέτει το απαραίτητο kit εντός και εκτός που θα σηματοδοτεί τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, σε μια υπερτονισμένη εκδοχή που θα περιλαμβάνει εκτός από τα απαραίτητα αναβαθμισμένα μέρη όπως η sport ανάρτηση και τα ενισχυμένα δισκόφρενα, υψηλή… περιεκτικότητα σε ανθρακόνημα, επιθετικά αεροδυναμικά στοιχεία με κόκκινες λεπτομέρειες, ένα σύστημα εξαγωγής αντάξιο του είδους.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024