Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Seat Leon Cupra R 2015: Το ισχυρότερο στην ιστορία της φίρμας

Seat Leon Cupra R 2015: Το ισχυρότερο στην ιστορία της φίρμας

Με συστάσεις ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής της Seat χάρη στην ισχύ των 300 ίππων τoυ, η ισχυρότερη έκδοση του Leon δεν απέχει πολύ πλέον από το να πάρει την θέση που της αντιστοιχεί στη λίγκα των “hot-hatch”.

Ισχύς 300 ίππων και τετρακίνηση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης του μικρομεσαίου μοντέλου με τα διακριτικά Cupra R σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το ισπανικό “hot-hatch”.

Οι παραπάνω προδιαγραφές θα του δίνουν τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε χρόνο περίπου πέντε δευτερολέπτων, στοιχείο που αυτομάτως θα δώσει στο νέο Leon Cupra R τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής της ισπανικής φίρμας.

Το Leon Cupra R αναμένεται να εξοπλίζεται με τον ίδιο δίλιτρο turbo κινητήρα ισχύος 270 ίππων που εξοπλίζει και το απλό Cupra, με την διαφορά ότι θα αποδίδει 300 ίππους κερδίζοντας επάξια μια θέση μεταξύ στην κατηγορία των κορυφαίων “hot hatch”.

Το προφίλ του ισπανικού μοντέλου αναμένεται να συμπληρώσουν το DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αλλά και η παρουσία συστημάτων που να επιτρέπουν την παραμετροποίηση της ρύθμισης στην ανάρτηση, της απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης, του κινητήρα, αλλά ακόμα και του ήχου της εξάτμισης αναλόγως με τις απαιτήσεις οδηγού.

Αντιστοίχως δυναμικός θα είναι και ο αισθητικός προσανατολισμός του Cupra R ο οποίος εκτός από τις καθαρόαιμες αισθητικές λεπτομέρειες, θα ξεχωρίζει από τo απλό Cupra, διαθέτοντας εντονότερα αεροδυναμικά στοιχεία αλλά και τέσσερις αντί δύο απολήξεις εξάτμισης.

auto.in.gr

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024