Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
17 όμορφες -ρέπλικες- Ferrari όμορφα καταστρέφονται

17 όμορφες -ρέπλικες- Ferrari όμορφα καταστρέφονται

…και με τις ευλογίες της Ferrari η οποία εξέδωσε ανακοίνωση παρομοιάζοντας τις ρέπλικες με τις τσάντες Hermes που πωλούνται στα πεζοδρόμια και συμβουλεύοντας το κοινό να προτιμά το "αυθεντικό" από ένα προϊόν "πλαστογραφίας".

Μπορεί οι ιδιοφυΐες να κλέβουν και οι ατάλαντοι να μιμούνται όπως είχε πει –και- ο Μ. Χατζιδάκις, ωστόσο η Ferrari δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτήν την άποψη, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε μετά από περιστατικό εντοπισμού, κατάσχεσης και τελικά καταστροφής σε 17 ρέπλικες Ferrari F430 και 458 Italia από την ισπανική αστυνομία και την εξάρθρωση του δικτύου που της κατασκεύαζε με τη σύλληψη οχτώ ατόμων.

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από το παραπάνω περιστατικό, η Ferrari φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, έχοντας προφανώς απηυδήσει από τις κόπιες αυτοκινήτων της που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο και από τις οποίες προφανώς δεν παίρνει δραχμή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ιταλική φίρμα τονίζει ότι ναι μεν τα αυτοκίνητα της θα μπορούσαν να θεωρηθούν έργα τέχνης, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για αντίγραφα ενός έργου τέχνης, αλλά «προϊόντα καθαρής πλαστογραφίας».

«Είναι ακριβώς όπως οι τσάντες Hermes που πωλούνται στα πεζοδρόμια», συνεχίζει η ανακοίνωση της Ferrari αναφορικά με τις 17 ισπανικές ρέπλικες που τελικά οδηγήθηκαν στην πρέσα κάποιας μάντρας, καταλήγοντας στη φράση: « αν πραγματικά θέλετε μια Ferrari δεν έχετε παρά να χτυπήσετε την πόρτα μιας αντιπροσωπείας μας σε κάποια από τις 62 χώρες και τα 200 καταστήματα σε όλον τον κόσμο. Μόνον εκεί θα βρείτε το πραγματικό αυτοκίνητο των ονείρων σας». Για την ιστορία, οι ισπανικές ρέπλικες πωλούνταν προς 40.000 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024