Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στις 18/11, στα

Πρεμιέρα στις 18/11, στα «γενέθλια» του Α. Ισιγόνη για το νέο ΜΙΝΙ Hatchback

Πρεμιέρα στο εργοστάσιο της Οξφόρδης στην 107η επέτειο από τη γέννηση του δημιουργού του, Sir Alex Issigonis, θα κάνει η νέα γενιά του ρετρό μοντέλου.

Η νέα γενιά του ρετρό μοντέλου δίνει ραντεβού στους απανταχού λάτρεις του ανά τον κόσμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στις 18 Νοεμβρίου 2013.

Η ημερομηνία επελέγη ως φόρος τιμής στο δημιουργό του αρχετυπικού μοντέλου Sir Alex Issigoni ο οποίος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1906.

Στη συνέχεια το ΜΙΝΙ θα «ταξιδέψει» στις εκθέσεις του Τόκυο και του Los Angeles πριν ξεκινήσει να διατίθεται, κάτι που αναμένεται να συμβεί το πρώτο τρίμηνο του 2014. Στην Ελλάδα η άφιξή του αναμένεται στις αρχές της άνοιξης.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, η ΜΙΝΙ διατήρησε το γνώριμο αισθητικό μοτίβο του εμβληματικού μοντέλου όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα εικόνες του επίσημες και μη, ωστόσο, πλέον, το νέο MINI Ηatchback έχει υποσχεθεί και περισσότερη άνεση στο εσωτερικό σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του.

Μια άλλη βασική διαφορά που θα ξεχωρίζει στο εσωτερικό της νέας γενιάς του μοντέλου είναι ότι, το εμβληματικό ταχύμετρο στην μέση του ταμπλό μετακινείται πάνω από το τιμόνι μαζί με το στροφόμετρο και τις υπόλοιπες ενδείξεις της κεντρικής, πλέον, κονσόλας ενώ στη θέση, πάντα στο γνωστό κυκλικό μοτίβο θα φιλοξενούνται οι εφαρμογές και οι λειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024