Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ford Focus 1.0 EcoBoost: Νέα έκδοση χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Ford Focus 1.0 EcoBoost: Νέα έκδοση χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Μια τροποποιημένη εκδοχή του μέχρι σήμερα γνωστού Ford Focus με τον βενζινοκινητήρα των 999 κ.εκ. και των 100 ίππων εξασφαλίζει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Η εξέλιξη συνεχίζεται για την τρίτη, κατά σειρά, γενιά του Ford Focus και ειδικότερα για την έκδοση που εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 999 κ.εκ.

Με παρεμβάσεις στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του αμαξώματος, στις σχέσεις μετάδοσης του μηχανικού κιβωτίου αλλά και με τη προσθήκη ελαστικών περιορισμένης αντίστασης κύλισης, η έκδοση των 100 ίππων του τρικύλινδρου και αποκλειστικά υπερτροφοδοτούμενου Ford Focus απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κατασκευαστή, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου στη συγκεκριμένη έκδοση έχει περιοριστεί στα 4,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, οδηγώντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτω από το όριο των 100 γρ./χλμ.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Ford Focus θα διατεθεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του επόμενου έτους, αξιοποιώντας μια σειρά τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το σύστημα start&stop, την ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, τις ενεργές γρίλιες της κεντρικής εισαγωγής αέρα, καθώς και ένα νέο λογισμικό (Ford EcoMode) που θα ευνοεί την αποδοτικότερη οδήγηση.

auto.in.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024