Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Volvo Concept Coupe: Προλογίζοντας την αισθητική του μέλλοντος

Volvo Concept Coupe: Προλογίζοντας την αισθητική του μέλλοντος

Οι Σουηδοί θα αποκαλύψουν πολύ σύντομα ένα νέο πρωτότυπο coupe μοντέλο το οποίο θα αναλάβει να συστήσει στο κοινό τη νέα αισθητική των μελλοντικών μοντέλων της Volvo.


Η σουηδική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα ενός νέου πρωτότυπου coupe μοντέλου το οποίο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση από το “floor” της έκθεσης στη Φρανκφούρτη η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου.

Προς το παρόν, οι Σουηδοί παραμένουν φειδωλοί ως προς τον προσανατολισμό του πρωτοτύπου coupe το οποίο, όμως είναι σαφές ότι θα αναλάβει να εισάγει το νέο σχεδιαστικό κώδικα της Volvo ο οποίος θα επηρεάσει όλα τα μελλοντικά μοντέλα της σουηδικής φίρμας.

Εξάλλου, το Concept Coupe θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα βγει από την πένα του νέου αρχισχεδιαστή της Volvo, Thomas Ingenlath o οποίος στο σχετικό teaser που κυκλοφορεί, δηλώνει ότι τα νέα μοντέλα θα υιοθετήσουν μια τολμηρότερη σχεδίαση που δεν θα θυμίζει σε πολλά το παρελθόν.

Όπως και να έχει, το μόνο χειροπιαστό, μέχρι στιγμής, στοιχείο για το νέο πρωτότυπο μοντέλο είναι τέσσερα αποσπάσματα της σιλουέτας του τα οποία φανερώνουν ένα αυτοκίνητο με μακρύ καπό και κομψά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED μπροστά, ενώ πίσω, ξεχωρίζουν τα περιμετρικά, σε σχήμα «C» φώτα. Την εικόνα συμπληρώνει μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό όπου εναλλάσσονται το ξύλο, το αλουμίνιο και το δέρμα αλλά και οι γραμμές ενός τριάκτινου τιμονιού.

auto.in.gr

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024