Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Audi A3 Cabriolet 2014: Η ιστορία συνεχίζεται

Audi A3 Cabriolet 2014: Η ιστορία συνεχίζεται

Τη δεύτερη γενιά του A3 Cabriolet αποκαλύπτει η Audi στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που θέλει το γερμανικό μικρομεσαίο να αποκτά έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.


Η σημαντική αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων του αμαξώματος και ειδικότερα του μήκους ξεχωρίζει ανάμεσα στις προδιαγραφές της δεύτερης γενιάς του Audi A3 Cabriolet.

To γερμανικό μικρομεσαίο με την ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην 65η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποτελώντας τον τέταρτο, κατά σειρά, τύπο αμαξώματος του δημοφιλούς, στη χώρα μας, τετράτροχου.

Επιστρέφοντας στις προδιαγραφές του νέου A3 Cabriolet, το συνολικό μήκος του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 18 εκατοστά, δίνοντας την ευκαιρία στο εσωτερικό τμήμα να αποκτήσει την απαιτούμενη ευρυχωρία και στον χώρο αποσκευών τον επιπλέον όγκο των 60 λίτρων.

Παρά την αύξηση των διαστάσεων, το βάρος περιορίστηκε κατά 50 κιλά, γεγονός που σε συνδυασμό με τους αποδοτικότερους κινητήρες βενζίνης και diesel έχει περιορίσει σημαντικά, τόσο την κατανάλωση καυσίμου όσο και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Αναλυτικότερα, το μικρομεσαίο Audi εφοδιάζεται με του γνώριμους TFSI κινητήρες βενζίνης των 1,4 και 1,8 λίτρων με ισχύ 140 και 180 ίππων αντιστοίχως.

Δύο είναι και οι κινητήρες που απαρτίζουν την πετρελαιοκίνητη γκάμα του αυτοκινήτου, με τον κινητήρα των 1,6 λίτρων να αποδίδει 110 ίππους και τον δίλιτρο TDI να φτάνει τους 150 ίππους.

Ξεχωριστή θέση στην γκάμα του νέου A3 Cabriolet διεκδικεί η αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση S3, η οποία εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας δύο λίτρων και απόδοσης 300 ίππων.

Οι πωλήσεις του αυτοκινήτου στη γερμανική αγορά θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του έτους, με τιμή εκκίνησης για την έκδοση βενζίνης των 1,4 λίτρων τα 31.700 ευρώ.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024