Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan GT-R 2016: Υβριδικές προοπτικές και Williams στη

Nissan GT-R 2016: Υβριδικές προοπτικές και Williams στη «συνταγή»

Η νέα γενιά του ιαπωνικού sportscar απέχει μόλις ενάμιση χρόνο πλέον και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτός από την εμπλοκή της Williams θα διαθέτει τεχνολογίες με στόχο την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν τη νέα γενιά του ιαπωνικού sportscar, θέλουν τη Williams να εμπλέκεται για τα καλά στην εξέλιξή της, η οποία, μάλιστα, θα έχει και υβριδικό σκέλος.

Η πληροφορία προέκυψε από το γεγονός ότι η Nissan φρόντισε να κατοχυρώσει ήδη από τον Αύγουστο τα διακριτικά R-Hybrid, στοιχείο που φέρεται να αποτελεί τεκμήριο του υβριδικού χαρακτήρα του επόμενου GT-R το οποίο αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ των τεχνολογιών που θα διαθέτει η νέα γενιά του GT-R δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία συστημάτων όπως το start-stop και η απενεργοποίηση των μισών κυλίνδρων του κινητήρα όταν δεν απαιτείται η συνδρομή τους, σε μια προσπάθεια περιορισμού των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως και να έχει με την επόμενη γενιά του GT-R, προτεραιότητα έχει η έκδοση Nismo της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Τόκυο στα τέλη Νοεμβρίου έχοντας ως κύρια σύστασή της και ταυτόχρόνα ως υπόσχεση τη δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 2,0 δευτερόλεπτα.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four: Πόσο δίνει να το σηκώσουν στο Βερολίνο…

Το Final Four θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν να προκριθούν στο Βερολίνο – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024