Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βροχή αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP

Βροχή αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP

Την υψηλότερη διάκριση των πέντε αστέρων απέσπασαν η Mercedes-Benz CLA, το Peugeot 2008, το Jeep Cherokee και το Suzuki SX4 που συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο δοκιμών πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Με την ανώτερη βαθμολογία των πέντε αστεριών αξιολογήθηκαν τα Peugeot 2008, Mercedes-Benz CLA, Jeep Cherokee και Suzuki SX4 στον πρόσφατο κύκλο δοκιμών πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Αναλυτικότερα, ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία απέσπασε το τετράθυρο coupe της Mercedes-Benz στην κατηγορία προστασίας πεζών όπου και αξιολογήθηκε με 74%. Υψηλή ήταν η επίδοση και σε ό,τι αφορά την κατηγορία αξιολόγησης των περιφερειακών συστημάτων ασφαλείας όπου η CLA βαθμολογήθηκε με 81%. Τη βαθμολογία του τετράθυρου coupe συμπληρώνουν η αξιολόγηση με 91% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών και με 75% στην κατηγορία προστασίας παιδιών.

Υψηλές ήταν και οι βαθμολογίες του Suzuki SX4 το οποίο βαθμολογήθηκε με 92% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών, με 80% στην κατηγορία προστασίας παιδιών, με 72% στην κατηγορία προστασίας πεζών και με 70% σε ό,τι αφορά τα περιφερειακά συστήματα ασφαλείας που διαθέτει.

Σε ό,τι αφορά το γαλλικό πολυμορφικό μοντέλο βαθμολογήθηκε με 88% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών και με 77% στην κατηγορία προστασίας παιδιών. Στις κατηγορίες προστασίας πεζών σε περίπτωση ατυχήματος και σε αυτή των περιφερειακών συστημάτων ασφαλείας το 2008 απέσπασε 72% και 70% αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά το SUV της Jeep, το Cherokee, απέσπασε 92% στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων επιβατών, 79% στην κατηγορία προστασίας παιδιών ενώ αξιολογήθηκε με 67% στην κατηγορία προστασίας πεζών και με 74% σχετικά με την παρουσία περιφερειακών συστημάτων ασφαλείας.

auto.in.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024