Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Levorg Concept: H επόμενη ημέρα των crossover

Subaru Levorg Concept: H επόμενη ημέρα των crossover

Το μέλλον των crossover της και όχι μόνο, θα αποκαλύψει η Subaru με “βήμα” την επερχόμενη έκθεση του Τόκυο.


Μια πρώτη απεικόνιση ενός νέου πρωτοτύπου μοντέλου της που, από την επόμενη χρονιά, θα αποτελέσει μέρος της γκάμας της δίνει η Subaru στη δημοσιότητα.

Το Levorg, όπως ονομάζεται, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση του Τόκυο, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, ενώ οι πρώτες συστάσεις κάνουν λόγο για ένα “sports tourer” το οποίο θα αναλάβει να μετεξελίξει την παράδοση του Outback σε κάθε επίπεδο.

Το ιαπωνικό πρωτότυπο μοντέλο θα εξοπλίζεται με ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο boxer κινητήρα άμεσου ψεκασμού με χωρητικότητα 1,6 λίτρων. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Levorg θα διαθέτει στον τεχνολογικό του εξοπλισμό τη νέα γένια του συστήματος υποβοήθησης του οδηγού EyeSight το οποίο υπόσχεται νέες παραμέτρους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια με την προσθήκη νέων λειτουργιών.

Την παρουσία του Levorg στην έκθεση του Τόκυο θα πλαισιώσουν δύο ακόμα πρωτότυπα της ιαπωνικής φίρμας. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για το Cross Sport, ένα πρωτότυπο που θα αναλάβει να αποκαλύψει το όραμα της Subaru για τη νέα γενιά των SUV της. Με μήκος που θα φτάνει τα 4,3 μέτρα το Cross Sport υπόσχεται μια έξυπνη διάταξη στο εσωτερικό που να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου που θα αποτελέσει «οδηγό» για τα νέας γενιάς SUV των Ιαπώνων.

Το παρών θα δώσει και το Subaru Crossover 7, ένα επταθέσιο πρωτότυπο crossover με σαφή, όμως αστικό σχεδιασμό, όπως χαρακτηριστικά το περιγράφει η ιαπωνική φίρμα το οποίο, στην πρώτη του αυτή περιγραφή, συστήνεται ως μια ιδιαιτέρως ευρύχωρη πρόταση.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024