Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τριπλή crossover επίθεση από τη Suzuki

Τριπλή crossover επίθεση από τη Suzuki

H ιαπωνική φίρμα συνδυάζει το crossover με τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις, παρουσιάζοντας τρία αντίστοιχα concept τα οποία θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην επικείμενη έκθεση του Τόκυο.


H Suzuki αποκάλυψε τρία νέα concept τα οποία και θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Τόκυο. Ξεκινώντας από το μικρότερο, το αστικού προσανατολισμού Crosshiker αποτελεί ένα ιδιαίτερα συμπαγών διαστάσεων crossover με έμφαση στην ευρυχωρία, το οποίο έχει βάρος μόλις 810 κιλών και εφοδιάζεται με ένα τρικύλινδρο κινητήρα 1,0 λίτρου.

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις και με σαφείς off-road καταβολές το πρωτότυπο X-Lander έχει ως αφετηρία την πλατφόρμα του Jimny, διαθέτει κίνηση στους τέσσερις τροχούς, ενώ κάτω από τις μεταλλικές του επιφάνειες κρύβει ένα υβριδικό σύνολο που συνδυάζει ένα κινητήρα 1,3 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο ενσωματώνεται στο σύστημα τετρακίνησης.Το σύνολο συμπληρώνει ένα νέο αυτοματοποιημένο κιβώτιο της Suzuki.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, το X-Lander αποτελεί προπομπό ενός νέου μοντέλου το οποίο, στο μέλλον, θα «κατέβει» στην κατηγορία του Nissan Juke.

Την παρουσία της Suzuki στην ιαπωνική έκθεση θα συμπληρώσει το Hustler ένα πρωτότυπο μοντέλο που σύμφωνα με τη Suzuki συνδυάζει τις ιδιότητες του minicar και του crossover και το οποίο, σχεδιάστηκε για εκείνους που αγαπούν τα outdoor sports, ενώ παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις υπόσχεται ευρυχωρία.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024