Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nissan Qashqai 2014: Αισθητικός διαφωτισμός

Nissan Qashqai 2014: Αισθητικός διαφωτισμός

Η ιαπωνική φίρμα ρίχνει φως στην αισθητική της νέας γενιάς του SUV της, δίνοντας στη δημοσιότητα την, μέχρι στιγμής πιο διαφωτιστική εικόνα του.

Μετά τις πρώτες εργοστασιακές και καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας γενιάς του Qashqai σε περιβάλλον δοκιμών εξέλιξης, η ιαπωνική φίρμα συμπληρώνει σταδιακά τα κομμάτια του παζλ που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητα του δημοφιλούς SUV, δίνοντας, αυτή τη φορά στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα της σχεδίασης του.

Το μπροστινό τμήμα του Qashqai διακρίνεται από τις δύο έντονες πτυχώσεις του καπό, που διεισδύουν νοητά στη γρίλια. Πιο έντονη και με περισσότερες αιχμές είναι η σχεδίαση του προφυλακτήρα και των εισαγωγών αέρα, ενώ την αιχμηρότερη εμφάνιση συμπληρώνει η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων τα οποία διαθέτουν, πλέον, ενσωματωμένα LED. Την εικόνα του συμπληρώνουν τα κυκλικά φώτα ομίχλης στο κατώτερο τμήμα του προφυλακτήρα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες μέχρι τώρα γνωστές πληροφορίες για τη νέα γενιά του ιαπωνικού SUV, το Nissan Qashqai θα εξακολουθήσει να προσφέρεται τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις. Αυτό που εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο είναι το κατά πόσο το ιαπωνικό SUV θα συνεχίσει να προσφέρεται και σε επταθέσιες εκδόσεις ή θα αφήσει αυτήν του ιδιότητα, στο μεγαλύτερο X-Trail.

Την γκάμα κινητήρων του Qashqai αναμένεται να πλαισιώσει ένας turbo βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος και δύο μοτέρ πετρελαίου με χωρητικότητα 1,5 και 1,6 λίτρων.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024