Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tesla Model S: Στις φλόγες για μία ακόμη φορά

Tesla Model S: Στις φλόγες για μία ακόμη φορά

Το τρίτο, κατά σειρά, περιστατικό αυτανάφλεξης ενός Tesla Model S καλούνται να ερευνήσουν οι αμερικανικές αρχές και το εξειδικευμένο προσωπικό της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στο Tennessee των Η.Π.Α. καταγράφηκε το τρίτο, κατά σειρά, περιστατικό αυτανάφλεξης ενός Tesla Model S, γεγονός που επανέφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας τις συζητήσεις γύρω από τις προδιαγραφές ασφαλείας του συγκεκριμένου μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από την επαφή ενός μεταλλικού αντικειμένου με το δάπεδο του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Βέβαια, παρατηρώντας τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Twitter και αποτυπώνει τις προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η φωτιά ξεκίνησε από το μπροστινό τμήμα του Model S.

To συγκεκριμένο περιστατικό παραπέμπει στην περίπτωση του Model S που τυλίχτηκε στις φλόγες στις αρχές του Οκτωβρίου, επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εξαιτίας ενός μεταλλικού αντικειμένου το οποίο είχε διαπεράσει το προστατευτικό περίβλημα των μπαταριών ιόντων-λιθίου.

Να σημειώσουμε ότι το Tesla Model S έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμές πρόσκρουσης του αμερικανικού φορέα για την ασφάλεια των αυτοκινητοδρόμων, αποσπώντας την ανώτερη διάκριση των πέντε αστέρων.

auto.in.gr

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024