Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A0 2015: Το Audi του… λαού

Audi A0 2015: Το Audi του… λαού

Το παράδειγμα της VW πρόκειται να ακολουθήσει η Audi, διευρύνοντας την γκάμα της με ένα προσιτό, για τα δεδομένα της γερμανικής φίρμας, αυτοκίνητο πόλης.


Μετά το Skoda Citigo αλλά και το Seat Mii, το Volkswagen up! πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμη «αδελφάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εσωτερικό του γερμανικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών είναι η σειρά της Audi να δημιουργήσει, με αφετηρία το VW up!, την πιο μικρή και προσιτή πρόταση στη σύγχρονη ιστορία της.

Παρά το γεγονός ότι οι βασικές αναλογίες του αμαξώματος δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν, ο πλήρης ανασχεδιασμός των εξωτερικών του επιφανειών φαντάζει αρκετός για να δηλώσει τη διαφορετικότητα του αυτοκινήτου.

Στοιχεία όπως η τραπεζοειδής κεντρική εισαγωγή αέρα και τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED συνθέτουν το δυναμικό παρουσιαστικό του λιλιπούτειου Audi, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις απαραίτητες σχεδιαστικές αποστάσεις από τον εσωτερικό ή μη ανταγωνισμό.

Η σκυτάλη από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος περνά στο εσωτερικό τμήμα, όπου η χρήση ποιοτικότερων υλικών και η ενσωμάτωση προηγμένων εφαρμογών άνεσης και ασφάλειας θα υπογραμμίζουν το premium προφίλ του A0.

Ένα ακόμη σημείο διαφοροποίησης, σε σχέση τουλάχιστον με το up! και τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουν βασιστεί σε αυτό, θα είναι οι κινητήρες που θα εφοδιάζουν την πρόταση της Audi.

Ειδικότερα, για το A0 αφετηρία θα αποτελέσει ο υπό εξέλιξη υπερτοφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,0 λίτρου και όχι τα ατμοσφαιρικά σύνολα που διαθέτει αυτή τη στιγμή στην γκάμα του ο γερμανικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών.

Στο μέλλον, το νέο μικρό της Audi θα αποκτήσει ηλεκτροκίνητη έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται και η χρήση του υβριδικού συνόλου που συναντάμε σήμερα στο XL1 της Volkswagen.

Auto Express

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024