Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Toyota Aqua Air Concept: Ένα υβριδικό χωρίς οροφή

Toyota Aqua Air Concept: Ένα υβριδικό χωρίς οροφή

Ένα αστικών προδιαγραφών υβριδικό cabrio θα πλαισιώσει την παρουσία της Toyota στο 43 διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου το Τόκιο.


Πλήθος νέων προτάσεων πρόκειται να παρουσιάσει για μία ακόμη χρονιά η Toyota στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Παίζοντας εντός έδρας και θέλοντας να επιβεβαιώσει τον τίτλο της ισχυρότερης ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η Toyota θα παρουσιάσει -μεταξύ άλλων- και ένα υβριδικό cabrio αστικών προδιαγραφών.

Όπως μαρτυρά και η ονομασία του, το Aqua Air Concept βασίζεται στο Aqua G Sports, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί τη δυναμικότερη εκδοχή ενός υβριδικού αυτοκινήτου πόλης.

Περά από τις σχεδιαστικές αλλαγές που έχει επιβάλλει η απουσία σταθερής οροφής, το Aqua Air Concept ακολουθεί, σε γενικές γραμμές, το παράδειγμα των μέχρι σήμερα γνωστών υβριδικών προτάσεων της ιαπωνικής φίρμας.

Έτσι λοιπόν, για την κίνηση του αυτοκινήτου θα φροντίζει ένα γνώριμο σύνολο, το οποίο συνδυάζει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Η ισχύς του υβριδικού συνδυασμού έχει διατηρηθεί στους 100 ίππους, η οποία μπορεί να θεωρηθεί επαρκής λαμβάνοντας υπόψη τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος.

Στο πλευρό των Aqua G Sports και Aqua Air Concept θα σταθεί και το Aqua Crossover, ένα εξίσου συμπαγές crossover, το οποίο υιοθετεί την υβριδική τεχνολογία.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024