Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Legacy Concept 2014: Αλλαγή φρουράς

Subaru Legacy Concept 2014: Αλλαγή φρουράς

Ένα πολλά υποσχόμενο conept car το οποίο θα αποτελέσει τη βάση εξέλιξης του νέου Legacy πρόκειται να αποκαλύψει στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles η Subaru.


Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα την Πόλη των Αγγέλων επέλεξε η Subaru για την παγκόσμια πρεμιέρα του Legacy Concept.

To επιβλητικό σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά πρωτότυπο πρόκειται να αποτελέσει τη βάση εξέλιξης για τη νέα γενιά ενός αυτοκινήτου που εδώ 24 χρόνια αποτελεί τη ναυαρχίδα της Subaru.

To μήκος των 4,93 μέτρων επιβεβαιώνει την πρόθεση της Subaru να δημιουργήσει ένα μεσαίων διαστάσεων sedan, ικανό να σταθεί απέναντι στον ευρωπαϊκό και μη ανταγωνισμό.

Πέρα από τον ελκυστικό σχεδιασμό του, το Legacy Concept ξεχωρίζει χάρη σε εκείνα τα χαρακτηριστικά που συναντά κανείς σε όλες τις προτάσεις της Subaru. Ο λόγος φυσικά για τους επίπεδους κινητήρες βενζίνης ή diesel αλλά και για το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, το Legacy Concept δεν στερείται των εφαρμογών άνεσης και ασφάλειας. Xαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το EyeSight, ένα προηγμένο σύστημα υποβοήθησης του οδηγού, το οποίο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και μονάδα Head Up Display.

Περισσότερες πληροφορίες για το Legacy Concept και την προοπτική διάθεσής του εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024