Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προ των ευρωπαϊκών πυλών η νέα Ford Mustang 2014

Προ των ευρωπαϊκών πυλών η νέα Ford Mustang 2014

Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η ευρωπαϊκή πρώτη της έκτης γενιάς του αμερικανικού muscle car, η οποία θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στη γηραιά ήπειρο με τον εγγονό του Henry Ford, Bill, να δίνει τις πρώτες συστάσεις από τη Βαρκελώνη.

Η νέα γενιά ενός από τα εμβληματικότερα muscle cars της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού, ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή της άφιξη η οποία θα ξεκινήσει από ισπανικό έδαφος.

Η ευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας Mustang θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Βαρκελώνης CCIB, ενώ τις πρώτες συστάσεις για τη νέα γενιά του μοντέλου στο ευρωπαϊκό κοινό, θα αναλάβει να δώσει ο Bill Ford, ο εγγονός του ιδρυτή της φίρμας και πρόεδρος του ομίλου.

Χαρακτηριστικό σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή πρώτη της νέας Mustang είναι το σχόλιο του Stephen Odell, επικεφαλής της Ford Ευρώπης: «Το ερώτημα που δεχόμαστε περισσότερο από απ’ όλα είναι πότε η Ford θα φέρει τη Mustang στην Ευρώπη. Είμαστε ευτυχείς που ο Bill Ford θα είναι εκείνος που θα έρθει εδώ για να απαντήσει σ’ αυτό και να παρουσιάσει τη συναρπαστική νέαMustang,η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη για πρώτη φορά».

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024