Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ford Mustang 2015: Αποκάλυψη τώρα

Ford Mustang 2015: Αποκάλυψη τώρα

Επαναπροσεγγιζόντας τα τυπικά σχεδιαστικά της χαρακτηριστικά, αποκτώντας έναν ΕcoBoost στην γκάμα της και νέα, ανεξάρτητη ανάρτηση στον πίσω άξονα, η Mustang αποκαλύπτει την πληθωρική της προσωπικότητα η οποία έχει και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον.


Η “μπλε οβάλ” φίρμα έδωσε τα πρώτα στοιχεία για την νέα εκδοχή του εμβληματικού της muscle car το οποίο θα διατεθεί για πρώτη φορά, και στην Ευρώπη.

Διαθέσιμη εξαρχής σε coupe και ανοιχτή εκδοχή, η νέα Mustang επαναπροσδιορίζει τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που έχει παγιώσει στην πενηντάχρονη πορεία της αποκτώντας, όμως, ένα ακόμα πιο επιβλητικό και επιθετικό παρουσιαστικό.

Το στίγμα της αισθητικής της δίνουν η πιο βαθιά τοποθετημένη γρίλια που πλαισιώνεται από τα πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα και τα πιο διογκωμένα καπό και προφυλακτήρα τα οποία συμβάλλουν σε μια έντονη αίσθηση του μοτίβου του μπροστινού τμήματος που η Ford αποκαλεί “shark-bite”.

Tην εικόνα συμπληρώνουν το γνωστό μακρύ καπό σε συνδυασμό με το πιο έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και το χαμηλότερο τόξο της οροφής. Πίσω, ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά τρίπτυχα φωτιστικά σώματα σε μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση.

Η νέα Mustang θα είναι διαθέσιμη με τρεις κινητήρες, διατηρώντας στην γκάμα τον οχτακύλινδρο των 5,0 λίτρων και τον εξακύλινδρο των 2,7 λίτρων σε αναβαθμισμένες εκδοχές ενώ, θα εντάξει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας EcoBoost με χωρητικότητα 2,3 λίτρων και απόδοση που θα ξεπερνά τους 300 ίππους.

Παράλληλα, μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στη νέα εκδοχή της αφορούν την ανάρτησή της, καθώς το αμερικανικό muscle car αποκτά ανεξάρτητη ανάρτηση στον πίσω άξονα με στόχο την καλύτερη οδική συμπεριφορά αλλά και περισσότερη άνεση.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024