Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Lexus RC F: To

Lexus RC F: To «άγνωστο» F της Lexus στο Detroit

H ιαπωνική φίρμα φέρεται να ετοιμάζει τη δυναμικότερη έκδοση του νέου της coupe η οποία θα παρουσιαστεί στο Detroit και αναμένεται να εξοπλίζεται με ένα V8 κινητήρα που θα συνδυαστεί με μια σειρά από "ηχηρά", sport προσανατολισμού, χαρακτηριστικά.

Οι Ιάπωνες έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μυστηριώδες teaser προλογίζοντας την πρεμιέρα μιας δυναμικότερης, F έκδοσης η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση του Detroit στις 13 Ιανουαρίου 2014.

Προς το παρόν, η ιαπωνική φίρμα δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του μοντέλου, επισημαίνοντας μόνο ότι πρόκειται για μία sport έκδοση η οποία έχει εξελιχθεί από το μηδέν.

Παρ΄όλα αυτά, όλες οι ενδείξεις συντείνουν στο γεγονός ότι πρόκειται για την δυναμικότερη F έκδοση του RC Coupe το οποίο παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση του Τόκυο.

Οι πρώτες πληροφορίες, θέλουν το RC F να εξοπλίζεται με ένα οχτακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 5,0 λίτρων με ισχύ που θα αγγίζει τους 460 ίππους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το προφίλ της δυναμικότερης έκδοσης του νέου coupe αναμένεται να συμπληρώσει η sport ρύθμιση της ανάρτησης η οποία παράλληλα θα μειώσει και την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος καθώς και ένα νέο, διαφορετικό σύστημα εξαγωγής.

Παράλληλα, θα υιοθετηθεί και μια πιο επιθετική σχεδίαση με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και διογκωμένους θόλους, ενώ δεν αποκλείεται η χρήση ανθρακονημάτων για ορισμένες από τις επιφάνειες του μοντέλου.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση για το ρόστερ της νέας σεζόν»

Η πρώτη ατάκα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024