Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Skoda Superb 2016: Μικρότερο βάρος, περισσότερο στιλ

Skoda Superb 2016: Μικρότερο βάρος, περισσότερο στιλ

Στον σχεδιασμό των μεταλλικών της επιφανειών φαίνεται πως επενδύει η επόμενη γενιά του Skoda Superb, μειώνοντας χάρη στην πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα MQB το συνολικό της βάρος.

Έναν διαφορετικό, σχεδιαστικό δρόμο πρόκειται να ακολουθήσει η τρίτη κατά σειρά γενιά της Skoda Superb, επενδύοντας για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της σε ένα ελκυστικότερο σχεδιαστικό πρότυπο.

Το νέο Superb αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο τρίμηνο του 2015, μεταφέροντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά του επίσης νέου VW Passat.

Μεταξύ άλλων, οι δύο προτάσεις του VW Group θα μοιράζονται και την ίδια πλατφόρμα (MQB), με τη ναυαρχίδα της Skoda, ωστόσο, να διαθέτει μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και συνεπώς πιο ευρύχωρο εσωτερικό.

Παρά την αύξηση των διαστάσεών του, το νέο Superb θα περιορίσει το συνολικό του βάρος, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη χρήση της πολυδιαφημισμένης πλατφόρμας MQB.

Σε επίπεδο κινητήρων, με εξαίρεση το εξακύλινδρο σύνολο των 3,6 λίτρων, το οποίο δεν θα συμπεριληφθεί στην γκάμα του αυτοκινήτου, οι υπόλοιπες επιλογές θα προέλθουν από το ήδη υπάρχον οπλοστάσιο του γερμανικού ομίλου αυτοκινητοβιομηχανιών.

Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η εξέλιξη station wagon εκδόσεων, όπως άλλωστε και η ενσωμάτωση ενός συστήματος μόνιμης τετρακίνησης στις ισχυρότερες από αυτές.

Auto Express

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024