Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MINI John Cooper Works Concept: Το ισχυρότερο του είδους

MINI John Cooper Works Concept: Το ισχυρότερο του είδους

Την ισχυρότερη έκδοση του νέου MINI Hatchback αποκαλύπτει το John Cooper Works Concept, το οποίο θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit.


Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ειδικότερα τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit επέλεξε η MINI για την παγκόσμια πρεμιέρα του John Cooper Works Concept.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα concept car, η έκδοση παραγωγής του ισχυρότερου ΜΙΝΙ Hatchback δεν θα παρουσιάζει ουσιαστικές αλλαγές.

Η εμφανής αύξηση στο πλάτος των μετατροχίων θα αποτελέσει την αφετηρία για την περαιτέρω βελτίωση της συμπεριφοράς του στην άσφαλτο, ωστόσο εξίσου σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν τόσο η μείωση του συνολικού βάρους όσο και η βελτίωση των αεροδυναμικών επιδόσεων.

Αναλυτικότερα, το αεροδυναμικό πακέτο της έκδοσης JCW του νέου MINI Hatchback περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- και πίσω αεροτομή οροφής, η οποία εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες κίνησης.

Πίσω από τις εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα του μπροστινού τμήμα θα «κρύβεται» ένας δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας TwinPower Turbo, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα οι ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές του.

Η αποκάλυψη του MINI John Cooper Works Concept θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου, με το εμπορικό λανσάρισμα του αυτοκινήτου σε Ευρώπη και Αμερική να τοποθετείται χρονικά το δεύτερο τρίμηνο του 2014.

auto.in.gr

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024