Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχεδιάζοντας τα Fiat Panda και 500 του 2020

Σχεδιάζοντας τα Fiat Panda και 500 του 2020

H ιταλική φίρμα ζητά από τους σπουδαστές του βρετανικού Royal College of Art να σχεδιάσουν το μέλλον των μοντέλων τους με έπαθλο υποτροφίες στο Centro Stile της Fiat και την κατασκευή των καλύτερων προτάσεων από πηλό.


Η Fiat συμπράττει με το Royal College of Art του Λονδίνου, ζητώντας από τους σπουδαστές του να να σχεδιάσουν το πώς θα είναι τα 500 και Panda το 2020.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Fiat, οι επίδοξοι σχεδιαστές δεν θα έπρεπε να απεικονίσουν μονοδιάστατα τα δύο μοντέλα, αλλά να υποβάλλουν τις αισθητικές τους απόψεις τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα προτάσεις για τα gadget και τη διαδραστικότητα του αυτοκινήτου με τους χρήστες του.

Παράλληλα, οι προτάσεις τους θα έπρεπε να σέβονται τα χαρακτηριστικά της βιώσιμης μετακίνησης το σχεδιαστικό ύφος της Fiat αλλά και τις αξίες που εκπροσωπούν τα δύο μοντέλα.

Τα σχέδια κρίθηκαν από τους Lorenzo Ramaciotti (επικεφαλής σχεδιασμού των Fiat-Chrysler) και των Andreas Wupinger (μέλους της ομάδας σχεδιασμού της Fiat), ενώ οι νικητές θα έβλεπαν την κατασκευή των σχεδιαστικών τους μοντέλων από πηλό.

Τα μοντέλα από πηλό θα εκτεθούν στο RCA, ενώ εκτός από το να δουν τις προτάσεις τους να κατασκευάζονται, έστω και από πηλό, οι 10 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με υποτροφία σεμινάρια για τη σχεδίαση των αυτοκινήτων στο Centro Stile, το κέντρο σχεδιασμού της Fiat.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024